Βέλγος δημοσιογράφος: «Πρόταση του Άρη στην Αντερλεχτ για τον Ντιαβαρά, αρνήθηκε ο παίκτης»

Φωτ. IMAGO

Βέλγος δημοσιογράφος: «Πρόταση του Άρη στην Αντερλεχτ για τον Ντιαβαρά, αρνήθηκε ο παίκτης»

Αλέξης Σαββόπουλος 13:17 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 20.08.2024

Ο Άρης εξέτασε το ενδεχόμενο απόκτησης του 27χρονου αμυντικού μέσου με μεταγραφή από την Άντερλεχτ σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο Σάσα Ταβολιέρι αλλά.. σκόνταψε στην άρνηση του παίκτη.

Μια περίπτωση που είχε πέσει στο τραπέζι στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου επαναφέρει ο Βέλγος Δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι. Με ανάρτησή του στο “Χ” αρχικά ανέφερε ότι οι κιτρινόμαυροι ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Άντερλεχτ για τον Γκανέζο αμυντικό χαφ προκειμένου να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. Ο παίκτης όμως ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ελλάδα και πιέζει για να πάρει μεταγραφή στην Έμπολι, η οποία ωστόσο δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Με νεότερη ανάρτησή του όμως πριν από λίγη ώρα προχώρησε σε μια διόρθωση, λέγοντας ότι η Άντερλεχτ αποδέχτηκε την πρόταση του Άρη για τον πρώην παίκτη των Μπολόνια, Νάπολι και Ρόμα ύψους ενός εκατομμυρίου συν ποσοστό μεταπώλησης 10% αλλά ο μέσος από τη Γουινέα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης του πρόσφερε και ένα καλό συμβόλαιο, αρνήθηκε γιατί προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη.