Βελτιωμένη πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα και ξεκάθαρη απάντηση Ηλιόπουλου: «Ο παίκτης δεν πωλείται»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Βελτιωμένη πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα και ξεκάθαρη απάντηση Ηλιόπουλου: «Ο παίκτης δεν πωλείται»

Sportal newsroom 20:23 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 26.07.2024

Η Μοντερέι ανέβασε την τιμή από τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ που είχε προτείνει πριν λίγες μέρες για τον Πινέδα, αλλά ο Μάριος Ηλιόπουλος δε σκέφτεται την παραχώρηση του παίκτη και η ΑΕΚ αρνήθηκε ξανά.

Ο... έρωτας της Μοντερέι με τον Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζεται, αλλά η ΑΕΚ και ο ίδιος ο Μάριος Ηλιόπουλος συνεχίζουν κι εκείνοι. Να αρνούνται και να είναι κάθετοι ως προς το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Μεξικανός από την ομάδα. «Ο παίκτης δεν πωλείται».

Με αυτή τη φράση απάντησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στη νέα προσπάθεια των Μεξικανών για τον ποδοσφαιριστή. Μια προσπάθεια που περιελάμβανε ένα ποσό ακόμα μεγαλύτερο από το προηγούμενο που είχαν προτείνει και το οποίο επίσης είχε πέσει στο κενό.

Με λίγα λόγια; Η προηγούμενη πρόταση της Μοντερέι ήταν της τάξης των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό το οποίο ξεπέρασαν αυτή τη φορά οι Μεξικανοί, χωρίς να έχει γίνει γνωστό στα πόσα χρήματα έφτασαν αυτή τη φορά. Ωστόσο στην ΑΕΚ δε... θαμπώνονται από τις προτάσεις, ούτε φαίνονται να ενδιαφέρονται για τα χρήματα που προσφέρει η Μοντερέι.

Ο λόγος; Το γεγονός πως ο Πινέδα είναι βασικό στέλεχος στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και στην ΑΕΚ δε θέλουν να πάρουν από τον προπονητή ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» εν όψει της νέας σεζόν. Οπότε φαίνεται πως μικρή σημασία έχει το πόσα χρήματα ακριβώς προτείνει η Μοντερέι για την απόκτηση του Πινέδα.

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει με τη στάση της πως δεν πρόκειται να ενδώσει σε καμία πρόταση που να αφορά έναν από τους καλύτερους και πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ της. Και η Μοντερέι είναι πολύ πιθανό πλέον να μην επανέλθει για τον Ορμπελίν Πινέδα.