Απίστευτο περιστατικό στη Βενεζουέλα γίνεται viral λόγω των στραβών γραμμών για οφσάιντ (vid)

Απίστευτο περιστατικό στη Βενεζουέλα γίνεται viral λόγω των στραβών γραμμών για οφσάιντ (vid)

Κώστας Τόπας 10:51 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 23.07.2024

Μια απόφαση οφσάιντ στην πρώτη κατηγορία της Βενεζουέλας άφησε τους φιλάθλους άναυδους, καθώς οι γραμμές στο ριπλέι ήταν στραβές.

Ένα περιστατικό οφσάιντ στη Βενεζουέλα γίνεται viral και έχει αφήσει τους οπαδούς σε πλήρη και απόλυτη υστερία. Το βράδυ της Δευτέρας (22/07), στην Primera Division της Βενεζουέλας, η Πουέρτο Καμπέγιο υποδέχθηκε την Πορτογκέζα στο «Complejo Deportivo Socialista».

Το παιχνίδι τελείωσε 0-0 ωστόσο οι διαιτητικές αποφάσεις δεν άφησαν ικανοποιημένες τις δύο ομάδες. Στο 86ο λεπτό σημειώθηκε μια πραγματικά περίεργη κατάσταση οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα μετά από κοντινή προβολή του Ντάρλον Ροντρίγκεζ στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από σέντρα.

Ωστόσο, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι καθώς θεώρησε πως ο επιθετικός της Πουέρτο Καμπέγιο ήταν σε θέση οφσάιντ. Αλλά δεν ήταν αυτή η «τρέλα» που ακολούθησε. Το VAR χρησιμοποιείται στην κορυφαία κατηγορία της Βενεζουέλας και στην τηλεοπτική μετάδοση χαράχτηκαν γραμμές όπως βλέπουμε στα κορυφαία πρωταθλήματα.

Οι γραμμές ωστόσο θεωρήθηκαν αμφιλεγόμενες για το πόσο ακριβείς είναι, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορούσαν να ήταν πιο στραβά. Χωρίς τις γραμμές η φάση είναι αμφιλεγόμενη, αλλά με αυτές οι οπαδοί στα social media έγιναν έξαλλοι.

«Το χρειάζομαι αυτό στην Premier League, παρόλο που θα μας ξεγελάσει. Τι γραμμές είναι αυτές Θέε μου. Η μπάλα θα μπορούσε να είχε πάει σε κάποιον και να μπει κεφαλιά προς τα μέσα και θα μετρούσε ως γκολ», έγραψε ένας για να σχολιάσει ένας ακόμη: «Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό στην Premier League μόνο και μόνο για τον παράλογό του και το χάος και την οργή που θα προκαλούσε».