Επίσημα στη Μέλμπουρν Βίκτορι ο Βέργος

Επίσημα στη Μέλμπουρν Βίκτορι ο Βέργος

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:57 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 08.08.2024

Την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού Νίκου Βέργου για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Μέλμπουρν Βίκτορι.

Στην Αυστραλία συνεχίζει την καριέρα του ο Νίκος Βέργος. Ο 28χρονος Έλληνας επιθετικός, ο οποίος πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, είναι πλέον με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Μέλμπουρν Βίκτορι, καθώς η ομάδα της Αυστραλίας ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Νίκος Βέργος υπέγραψε για δύο χρόνια στην Μέλμπουρν Βίκτορι, παίρνοντας μάλιστα ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο, περί τις 600.000 ευρώ ετησίως.

Η ομάδα της Μελβούρνης θα αποτελέσει τον 11ο σταθμό της καριέρας του 28χρονου επιθετικού μετά από Ολυμπιακό, Έλτσε, Ρεάλ Μαδρίτης Β, Βάσας, Παναθηναϊκό, Χέρκουλες, Παναιτωλικό, Βόλφσμπεργκερ, Λαμία και Ατρόμητο.

Συνολικά, έχει καταγράψει στην καριέρα του 264 συμμετοχές με 85 γκολ και 9 ασίστ.

«Η Μέλμπουρν Βίκτορι είναι ένας σύλλογος που θέλει να αγωνίζεται για τρόπαια κάθε χρονιά κι αυτό είναι κάτι που με οδηγεί ως ποδοσφαιριστή. Είναι μια συναρπαστική πρόκληση για μένα και ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς προσφέροντας στο γήπεδο», δήλωσε ο Βέργος κατά την παρουσίασή του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!