Βέρμπιτς: Επόμενος στόχος του ΑΠΟΕΛ, μετά τον Πίτσι

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς

i

Intime

Βέρμπιτς: Επόμενος στόχος του ΑΠΟΕΛ, μετά τον Πίτσι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 12:33 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 06.09.2024

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της κυπριακής ομάδας, με τις πληροφορίες από το Νησί να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του Σλοβένου με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι Κύπριοι βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας προσθήκης στο ρόστερ τους, με τον Πίτσι να αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής (6/9) στη Λευκωσία, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπράγκα.

Παρά το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει δηλώσει την ευρωπαϊκή του λίστα για τη League Phase του Conference League, φαίνεται ότι δεν σταματάει την ενίσχυση. Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς είναι ο επόμενος παίκτης που θέλει να κλείσει, με τις πληροφορίες από το Νησί να κάνουν λόγο ότι με τον διεθνή Σλοβένο υπάρχει προφορική συμφωνία.

Το συμβόλαιο του 31χρονου εξτρέμ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Το Τριφύλλι θα ήθελε να πάρει χρήματα για την παραχώρησή του και αυτό, έως τώρα, παρουσιάζεται ως αγκάθι για την πλήρη συμφωνία. Κυπριακά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Βέρμπιτς και ο ατζέντης του, Αμίρ Ρούζνιτς, θέλουν τη μετακόμιση στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο αποτελούν ερωτηματικό οι απαιτήσεις του Τριφυλλιού.

Αν οι Πράσινοι, πάντως, δεν δεχτούν κάποια καλύτερη προσφορά για τον Βέρμπιτς δεν αποκλείεται να ενδώσουν, προκειμένου να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του που πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ. Είτε δίνοντας την ελευθέρας στον Σλοβένο, με το ακραίο σενάριο να πληρώσουν ένα κομμάτι του συμβολαίου του για να αποδεσμευτεί και να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ, όπως συνέβη με τον Αϊτόρ, να αποτελεί την έσχατη περίπτωση.

Οι μεταγραφές στην Κύπρο ολοκληρώνονται στις 9/9, επομένως ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Βέρμπιτς είναι εκτός πλάνων του Ντιέγκο Αλόνσο, έχει μείνει, φυσικά, εκτός ευρωπαϊκής λίστας και ανήκει στο γκρουπ των υπό παραχώρηση παικτών.