«Ο ΑΠΟΕΛ δεν θέλει να πληρώσει για τον Βέρμπιτς»

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς

i

©intime

«Ο ΑΠΟΕΛ δεν θέλει να πληρώσει για τον Βέρμπιτς»

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 19:07 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 08.09.2024

Δημοσίευμα στην Κύπρο υποστηρίζει πως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει σκοπό να πληρώσει όλο το συμβόλαιο του Βέρμπιτς, επιθυμώντας ένα μέρος των εξόδων να καλυφτεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει στο στόχαστρο τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ωστόσο εμπόδιο στα πλάνα του φαίνεται πως στέκεται ο Παναθηναϊκός. Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά του το Super Sport, αυτό που θέλει ο κορυφαίος σύλλογος της Κύπρου είναι οι «πράσινοι» να καλύψουν μέρος του συμβολαίου του Σλοβένου. Ένα τέτοιο σενάριο, σύμφωνα με το Μέσο, μόνο ρεαλιστικό δεν είναι για τους «πράσινους», αφού εκείνοι δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν για έναν παίκτη που δεν θα τους ανήκει.

«Ο ΑΠΟΕΛ, και ο Πρόδρομος Πετρίδης, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την απόκτηση του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς από τον Παναθηναϊκό, έναν εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά εντός Κύπρου.

Ουναχί: «Να πετύχω στον Παναθηναϊκό όσα ονειρευόμουν» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:25 - 04.09.2024

Ουναχί: «Να πετύχω στον Παναθηναϊκό όσα ονειρευόμουν» (vid)

Ο Αζεντίν Ουναχί μίλησε, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού, στο επίσημο κανάλι του Τριφυλλιού στο Youtube, αναφέροντας τους στόχους του ερχόμενος στην Αθήνα και τους λόγους που τον ώθησαν να φορέσει τα πράσινα για την επόμενη χρονιά.

Παρά τα πολυάριθμα «αγκάθια» που έχουν προκύψει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, οι δύο πλευρές θα ήταν ιδανικό να βρουν τη «χρυσή τομή» μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας (09/09), οπότε και ολοκληρώνεται η θερινή μεταγραφική περίοδος, για περιπτώσεις παικτών που προέρχονται από άλλη ομάδα, ως γνωστόν υπάρχει και η αγορά των «ελεύθερων» που «κλείνει» στις 30 Σεπτεμβρίου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης για οριστική αποδέσμευση δύο ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται στο αγωνιστικό του πλάνο του προπονητή, των Τόνι Βιλένα και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Παρά το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει οι πρωταθλητές για τον Σλοβένο, προέκυψε «εμπόδιο» σχετικά με την κάλυψη του συμβολαίου του. Η πλευρά των «γαλαζοκίτρινων» επιθυμεί ο Παναθηναϊκός να καλύψει μέρος των αποδοχών του παίκτη ως τη λήξη του συμβολαίου, κάτι που ο σύλλογος των «πρασίνων» δεν είναι διατεθειμένος να πράξει σε καμία περίπτωση.

Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ξεπεράσει αρκετά τις οικονομικές δυσχέρειες του παρελθόντος, δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί οικονομικά, πληρώνοντας συμβόλαιο παίκτη του, έτσι ώστε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Συνεπώς, η αποχώρηση του Βέρμπιτς μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα μείνει ελεύθερος ή ότι δεν θα υπάρξουν οικονομικές απαιτήσεις από τον Παναθηναϊκό.

Η συνθήκη που μπορεί να «οδηγήσει» σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βέρμπιτς στον ΑΠΟΕΛ είναι να ανεβάσει η ομάδα την προσφορά της και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να μειώσει τις απαιτήσεις του, έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» που θα λειτουργήσει ευεργετικά για όλες τις πλευρές. Οι εξελίξεις αναμένονται μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ (09/09) με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να έχει αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης», ανέφερε το δημοσίευμα του κυπριακού ΜΜΕ.

Sportal Sunday Live: Η άφιξη του Οσμάν, το θέμα φορ στην ΑΕΚ και όλο το ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ