Δανεικός κι επίσημα από τον Ολυμπιακό στην Εγιούπσπορ ο Βέζο

Ρούμπεν Βέζο

Δανεικός κι επίσημα από τον Ολυμπιακό στην Εγιούπσπορ ο Βέζο

Sportal newsroom 11:23 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 06.09.2024

Η Εγιούπσπορ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ρούμπεν Βέζο, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ένας από τους παίκτες που είχαν μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά δεν υπολογιζόταν από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν ο Ρούμπεν Βέζο. Ο Πορτογάλος στόπερ δεν κατάφερε πέρυσι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βάσκου τεχνικού, αλλά τελικά βρήκε ομάδα στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, η Εγιούπσπορ συμφώνησε με τον Ρούμπεν Βέζο για τον δανεισμό του από τους Πειραιώτες και την Παρασκευή (06/09), η τουρκική ομάδα επισημοποίησε τη συμφωνία. Ο 30χρονος αμυντικός βρισκόταν από την Πέμπτη (05/09) στην Κωνσταντινούπολη για τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αποτελεί παίκτης της Εγιούπσπορ με κάθε επισημότητα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού τον περασμένο Γενάρη και μέτρησε μόλις πέντε συμμετοχές. Ο Βέζο πριν ενταχθεί στους Πειραιώτες έπαιξε στην Ισπανία σε Λεβάντε, Βαλένθια, Γρανάδα, ενώ στην πατρίδα του φόρεσε τη φανέλα της Σετούμπαλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!