Βιεϊρίνια: «Η γκρίνια, η ευχή μου και το Champions League»

Βιεϊρίνια: «Η γκρίνια, η ευχή μου και το Champions League»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στο Sportal μετά το φιλικό του Δικεφάλου με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία επικρατώντας με 2-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας, χάρη στα γκολ των Στέφαν Σβαμπ και Τόμας Μουργκ.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον αρχηγό του Δικεφάλου να τοποθετείται στα εξτρέμ και να κάνει μια καλή εμφάνιση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος αρχηγός μίλησε στο SPORTAL. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αναφέρθηκε στο... όνειρο του Champions League, στη... γκρίνια του, αλλά και στη θέση του εξτρέμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε μια συνέχεια, με κάποια νέα πρόσωπα που προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να καταλάβουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε φέτος. Θεωρώ πως ήταν μια καλή... προπόνηση με μια ομάδα που θα παίξει σε ευρωπαϊκά προκριματικά. Ένα καλό αποτέλεσμα, χωρίς την εικόνα της ομάδας που θα θέλαμε, αλλά θεωρώ πως σιγά σιγά θα τη βελτιώσουμε την εικόνα».

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε στα εξτρέμ:

«Δεν κρύβω πως αυτή είναι η αγαπημένη μου θέση, στα εξτρέμ. Θα παίξω εκεί που με χρειάζεται η ομάδα, αλλά αυτή η θέση είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα».

Για την σύγκριση του ξεκινήματος της περσινής προετοιμασίας με τη φετινή αναφορικά με τα πρόσωπα:

«Εμείς ως γκρουπ ξέρουμε πως όσο είναι δυνατόν να είμαστε όλοι μαζί, είναι καλό. Γιατί θα δουλέψουμε πιο εύκολα και θα καταλάβουν τα νέα πρόσωπα τον τρόπο παιχνιδιού. Φέτος είμαστε πιο γεμάτοι με νέα πρόσωπα που θεωρώ ότι θα μπουν στο κλίμα του τρόπου παιχνιδιού μας».

Για τη διαφωνία του ίδιου και του Τάισον με τον επόπτη:

«Εμείς οι πιο μεγάλοι έχουμε πάντα αυτή την γκρίνια. Νομίζω πως δύο τρεις φορές ήταν λάθος απόφαση. Και εμείς θέλουμε να είμαστε συνεπείς δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στην προπόνηση. Είχαμε κάποιες φάσεις να τελειώσουμε το παιχνίδι και να μην έχουμε... άγχος».

Για τον Μπρούνο Γκάμα:

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάλι στα κίτρινα είναι έχει συνηθίσει σε αυτά. Μιλήσαμε, θα μιλήσουμε κι άλλο. Δυστυχώς για αυτόν που ανέβηκε να δει τελικό και δεν πανηγύρισε οπότε έχουμε πολλά να πούμε».

Η ευχή του για τη φετινή σεζόν:

«Να είναι έτσι, να έχουμε μόνο νίκες. Να πετύχουμε τους στόχους μας όπως πέρσι, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε στους ομίλους του Champions League, που αυτή τη σεζόν είναι ο πρώτος μας στόχος θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό γιατί στο μυαλό έχουμε το όνειρο να μπούμε στο Champions League».