Η παραμονή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ έγινε θέμα στην Πορτογαλία

Αντελίνο Βιεϊρίνια

i

© Intime

Η παραμονή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ έγινε θέμα στην Πορτογαλία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:35 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 12.06.2024

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας για ακόμη έναν χρόνο κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας και παίκτης του ΠΑΟΚ για ακόμη έναν -ίσως τελευταίο- χρόνο.

Μέχρι χθες (11/6) ο Πορτογάλος δεν είχε ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα, με το μέλλον του να βρίσκεται στον... αέρα. Όπως έγινε γνωστό ωστόσο, αν και ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, ο 38χρονος αρχηγός θα συνεχίσει να φοράει τον Δικέφαλο στο στήθος και την επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος θέλει να βάλει το... λιθαράκι του στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου για την είσοδο στο League Stage του UEFA Champions League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς θεωρεί πως ακόμα είναι σε θέση να προσφέρει.

Η επισημοποίηση της απόφασης του Βιεϊρίνια αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα πέσουν οι υπογραφές για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο.

Αυτή η εξέλιξη έγινε θέμα στην πατρίδα του Πορτογάλου, με την «A bola» αναφέρεται στην απόφαση που πάρθηκε από τις δύο πλευρές.

Ο πολύπειρος παίκτης αποτελεί τον ηγέτη του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ενώ επίσης είναι και ο άνθρωπος που σήκωσε το πολυπόθητο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19, μετά από 34 χρόνια αναμονής, αλλά και το φετινό. Αρχικά, στην Ελλάδα έφτασε το καλοκαίρι του 2008 όντας δανεικός από την Πόρτο, ενώ το επόμενο καλοκαίρι μονιμοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το 2012 έφυγε από τους «ασπρόμαυρους» για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ, με μία μεταγραφή που κόστισε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όμως πέντε χρόνια αργότερα επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, για τη δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ συνολικά έχει μετρήσει 330 συμμετοχές, με απολογισμό 51 γκολ και 43 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.