Ο Βιεϊρίνια «μιμήθηκε» τον Μέσι και κοιμήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο του πρωταθλητή (pic)

Ο Βιεϊρίνια αγκαλιά με το τρόπαιο

i

© PrtScr

Ο Βιεϊρίνια «μιμήθηκε» τον Μέσι και κοιμήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο του πρωταθλητή (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:15 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:13 - 29.05.2024

Ο Βιεϊρίνια δεν άφησε το τρόπαιο από τα χέρια του ούτε στιγμή...

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου νίκησε τους πάντες στις τελευταίες αγωνιστικές των playoffs κι επέστρεψε στον θρόνο της. Το τρίποντο μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα για τους παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού, οι οποίοι σήκωσαν τον τίτλο έπειτα από μία πενταετία.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια σήκωσε για δεύτερη φορά ως αρχηγός του Δικεφάλου στον ουρανό της Τούμπας το τρόπαιο κι όπως αποδείχτηκε δεν ήθελε να το αφήσει από τα χέρια του.

Όταν ολοκληρώθηκε το «πάρτι» στον Λευκό Πύργο, ο εμβληματικός ηγέτης επέστρεψε στο σπίτι του για να κοιμηθεί, έχοντας την... καλύτερη παρέα. Όπως δημοσιοποίησε και ο ίδιος μέσα από τα social media, σαν άλλος... Μέσι, πόζαρε με το τρόπαιο του πρωταθλητή στην αγκαλιά του κι όντας ξαπλωμένος στο κρεβάτι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καληνύχτα Θεσσαλονίκη».

ΠΑΟΚ: Η νύχτα έγινε... μέρα και το «πάρτι» των πρωταθλητών συνεχίστηκε στον Λευκό Πύργο

Μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη, οι ασπρόμαυροι μεταφέρθηκαν στην Τούμπα, εκεί που τους περίμεναν χιλιάδες οπαδοί του Δικεφάλου για να γιορτάσουν παρέα αυτό το τεράστιο επίτευγμα. Ο Βιεϊρίνια σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του πρωταθλητή, όμως η γιορτή δεν σταμάτησε εκεί, με το γλέντι να κορυφώνεται στον Λευκό Πύργο τα ξημερώματα.

Στο κέντρο της πόλης στήθηκε ένα ολονύχτιο πάρτι, με το σύνολο του Λουτσέσκου να γνωρίζει την καθολική αποθέωση από τον κόσμο.