Βιεϊρίνια: «Το πρωτάθλημα του 2019 το πήραμε αήττητοι, το φετινό όμως είναι πολύ γλυκό» (vid)

Αντελίνο Βιεϊρίνια

i

© Intime

Βιεϊρίνια: «Το πρωτάθλημα του 2019 το πήραμε αήττητοι, το φετινό όμως είναι πολύ γλυκό» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:49 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 29.05.2024

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σύγκρινε το φετινό πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, με εκείνο της σεζόν 2018-19.

Ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα τέλεια στο φινάλε της σεζόν και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24!

Μετά την γκέλα στη Λαμία, η ομάδα του Λουτσέσκου γύρισε... το κουμπί και πανηγύρισε τέσσερις νίκες στα τελευταία ισάριθμα ντέρμπι. Η τελευταία μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να σηκώσει το τρόπαιο στον ουρανό της Τούμπας έπειτα από μία πενταετία.

Στις δηλώσεις του μετά τη φιέστα, ο εμβληματικός αρχηγός του συλλόγου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, απάντησε αν το πρωτάθλημα του 2024 μπορεί να συγκριθεί με το αήττητο του 2019.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλαμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Είχα υποσχεθεί στην Μαρία Γκοντσάρεβα ότι θα γιορτάζαμε όλοι μαζί στον Λευκό Πύργο το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά, τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και στα καλά και τα κακά και φυσικά στον Ιβάν Σαββίδη. Η ομάδα είχε δίψα, κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Ξέραμε ότι είχαμε ποιότητα και μπορούσαμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Αυτό ήταν το κλειδί για εμάς, ότι παλεύαμε πολύ σκληρά. Το ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα μέσα στο Χαριλάου δεν… μετριέται με τίποτα».

Για το αν το πρωτάθλημα το 2024 συγκρίνεται με το αήττητο του 2019:

«Είναι διαφορετικό. Το τελευταίο πρωτάθλημα το πήραμε αήττητοι. Αυτό το πρωτάθλημα όμως είναι πολύ γλυκό».

Ο Βιεϊρίνια «μιμήθηκε» τον Μέσι και κοιμήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο του πρωταθλητή 

Όταν ολοκληρώθηκε το «πάρτι» στον Λευκό Πύργο, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο σπίτι του για να κοιμηθεί, έχοντας την... καλύτερη παρέα. Όπως δημοσιοποίησε και ο ίδιος μέσα από τα social media, σαν άλλος... Μέσι, πόζαρε με το τρόπαιο του πρωταθλητή στην αγκαλιά του κι όντας ξαπλωμένος στο κρεβάτι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καληνύχτα Θεσσαλονίκη».