Βιεϊρίνια για το μέλλον του: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θέλω να ξεκουραστώ»

Αντελίνο Βιεϊρίνια

i

© Intime

Βιεϊρίνια για το μέλλον του: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θέλω να ξεκουραστώ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:08 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 29.05.2024

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του.

Η σεζόν 2023-24 για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο και πλέον σειρά έχει πάρει ο προγραμματισμός και η διαμόρφωση του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αφορούν το μέλλον του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου αρχηγού με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την επόμενη μέρα είναι ανοιχτά.

Πριν μερικές ώρες, ο Βιεϊρίνια φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και κλήθηκε να μιλήσει για τη φετινή ονειρική σεζόν, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το Champions League αλλά και για το μέλλον του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το μέλλον του: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα, θέλω να ξεκουραστώ, έχω 20 ημέρες να σκεφτώ και εγώ και όλοι, δεν αποφασίζω μόνο εγώ. Όταν μιλήσαμε είπαμε ότι το πιο σημαντικό ήταν ο τελευταίος μήνας ήταν ο πιο κρίσιμος και μετά θα κάναμε οποιαδήποτε συζήτηση, ακόμα είναι στον αέρα το μέλλον μου».

Αναφορικά με την καθολική αποδοχή όλων των φίλων: «Θεωρώ ότι για να με αγαπήσουν ή να με σέβονται δεν χρειάζεται να κάνω οπαδιλίκια, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Σέβομαι όλους τους οπαδούς, αλλά είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ».

Για την εγχείρηση που έκανε στον χιαστό το 2019: «Ήθελα τόσο πολύ να παίξω ξανά, που έπαιζα στον 5ο μήνα, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για χιαστό».

Όσο για το αν μπορεί ο Δικέφαλος να μπει στους ομίλους του Champions League: «Ο ΠΑΟΚ έχει τα εχέγγυα για να περάσει στους ομίλους του ομίλου, είναι ευκαιρία φέτος».