Στην Τούμπα ο Αντρέ Βιεϊρίνια - Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο! (pics)

Αντρέ Βιεϊρίνια

i

© Sportal

Στην Τούμπα ο Αντρέ Βιεϊρίνια - Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο! (pics)

Μάνος Τσαλγατίδης 13:27 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 25.06.2024

Η σημαία του ΠΑΟΚ θα παραμείνει στον ιστό της για ακόμη έναν χρόνο.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και τυπικά η παραμονή του Αντρέ Βιεϊρίνια στην Τούμπα.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών θα είναι για ένα χρόνο.

Αντρέ Βιεϊρίνια © Sportal

Ο ίδιος θέλει να βάλει το... λιθαράκι του στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου για την είσοδο στο League Stage του UEFA Champions League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς θεωρεί πως ακόμα είναι σε θέση να προσφέρει.

Ο πολύπειρος παίκτης αποτελεί τον ηγέτη του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ενώ επίσης είναι και ο άνθρωπος που σήκωσε το πολυπόθητο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19, μετά από 34 χρόνια αναμονής, αλλά και το φετινό. Αρχικά, στην Ελλάδα έφτασε το καλοκαίρι του 2008 όντας δανεικός από την Πόρτο, ενώ το επόμενο καλοκαίρι μονιμοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το 2012 έφυγε από τους «ασπρόμαυρους» για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ, με μία μεταγραφή που κόστισε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όμως πέντε χρόνια αργότερα επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, για τη δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ συνολικά έχει μετρήσει 330 συμμετοχές, με απολογισμό 51 γκολ και 43 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.