Ποια είναι η Βίκυ Καρνέζη η οποία τραγούδησε στην σουίτα του Μάριου Ηλιόπουλου;
i

©instagram

Ποια είναι η Βίκυ Καρνέζη η οποία τραγούδησε στην σουίτα του Μάριου Ηλιόπουλου;

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:54 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 01.10.2024

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύρισε την νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους στην σουίτα του και μεταξύ αυτών, ήταν και η τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη , η οποία μάλιστα του αφιέρωσε και ένα τραγούδι.

Το βράδυ της Κυριακής ήταν ιδανικό για την ΑΕΚ, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας μάλιστα με 2-0, φτάνοντας τους 14 βαθμούς. Ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν σε μεγάλα κέφια, αφού η ομάδα του ανέβηκε στην κορυφή και αποφάσισε να γλεντήσει την νίκη της Ένωσης στην σουίτα του στην ΟΠΑΠ Αρένα, μαζί με καλεσμένους όπως ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος και η τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη.

Ποια όμως είναι η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα η οποία βρέθηκε στην σουίτα του προέδρου της ΑΕΚ και μάλιστα εξέφρασε την αγάπη της για την ομάδα;

Η Βίκυ Καρνέζη, η οποία αφιέρωσε ένα από τα τελευταία της τραγούδια στον γνωστό εφοπλιστή, με την ίδια να φωνάζει στο τέλος, «Μόνο ΑΕΚ», έχει μία εξαιρετική πορεία εδώ και χρόνια στο ελληνικό πεντάγραμμο. Μπορεί να σπούδασε νηπιαγωγός, αλλά η μουσική ήταν το κρυφό της πάθος και τελικά, την κέρδισε το τραγούδι.

Από την πρώτη της εμφάνιση μάλιστα, δέχτηκε πολύ καλές κριτικές για την φωνή της, αλλά και για την παρουσία της. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Άννα Βίσση, Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Βέρτης, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέϊρα. Η φήμη της επίσης έφτασε μέχρι και την Τουρκία, μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία με τον Τούρκο τραγουδιστή, Αλπάι Κουλάι και εκεί όπως είναι φυσικό, ο κόσμος την αγκάλιασε.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, την στιγμή που η Βίκυ Καρνέζη τραγουδούσε.

Δείτε το βίντεο: