Αυτή είναι η αστρονομική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Βινίσιους

Βινίσιους Τζούνιορ

i

© Photo by Alex Caparros/Getty Images/Ideal Images

Αυτή είναι η αστρονομική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Βινίσιους

Κώστας Τόπας 08:45 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 13.08.2024

Ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι διατεθειμένη να «σπάσει» τα ταμεία προκειμένου να πείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να παραχωρήσει τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Για έναν παίκτη που πρωταγωνιστεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης και κερδίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι τα χρήματα δεν είναι δελεαστικός στόχος για τον Βινίσιους Τζούνιορ, αλλά η Σαουδική Αραβία είναι πρόθυμη να δοκιμάσει αυτή τη θεωρία.

Τα δημοσιεύματα για τα ποσά που θα μπορούσε να κερδίσει ο Βινίσιους στην Αλ Αχλί διέφεραν, αλλά τα περισσότερα συμφωνούν ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύρια ευρώ αν πει το «ναι» σε αυτή την αστρονομική πρόταση. Ωστόσο, για να φτάσει εκεί, θα έπρεπε να αποφασίσει να φύγει από τους Μαδριλένους και η Ρεάλ Μαδρίτης θα έπρεπε να διαπραγματευτεί μια συμφωνία για τον 24χρονο.

Ο Βινίσιους εξήγησε γιατί δεν μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ παρά την εξωφρενική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας
LA LIGA

13:32 - 12.08.2024

Ο Βινίσιους εξήγησε γιατί δεν μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ παρά την εξωφρενική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έλαβε μία εξωφρενική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βινίσιους αναμένεται να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμη κι αν δεν έχει απορρίψει κατηγορηματικά την προσέγγιση της Σαουδικής Αραβίας, ενώ η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι περιμένει μια προσφορά-μαμούθ. Μέχρι στιγμής απλώς παραπέμπουν τους Σαουδάραβες μνηστήρες στη ρήτρα αποδέσμευσης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Διευθυντή Χοσέ Άνχελ Σάντσες. Η «Diario AS» αναφέρει μάλιστα ότι η προσφορά της θα μπορούσε να φτάσει περίπου τα 400 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο.

Σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα θέλει να χάσει τον αναμφισβήτητα καλύτερο επιθετικό στον κόσμο μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά αν υπάρξει τέτοιου είδους προσφορά για οποιονδήποτε παίκτη, υπάρχει μια συγκεκριμένη λογική να την αποδεχτεί. Μπορεί οι «μερένχες» να αισθάνονται ότι δεν μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα με αυτά τα χρήματα στην αγορά, αλλά είναι μια δελεαστική προσφορά, η οποία θα διπλασιάσει το τρέχον ρεκόρ μεταγραφών των 222 εκατομμυρίων ευρώ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!