Απίστευτο: Η Ρεάλ απέρριψε τη μεγαλύτερη προσφορά όλων των εποχών για τον Βινίσιους

Βινίσιους

i

/©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Απίστευτο: Η Ρεάλ απέρριψε τη μεγαλύτερη προσφορά όλων των εποχών για τον Βινίσιους

Κώστας Τόπας 09:36 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 13.08.2024

Οι Σαουδάραβες από την Αλ Αχλί έβαλαν στο τραπέζι μια αστρονομική πρόταση, αλλά ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε ο Βινίσιους ήθελαν να διαπραγματευτούν.

Τα τελευταία χρόνια γίνονται πραγματικά εξωπραγματικές συμφωνίες στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να υπάρχουν προτάσεις που καταφέρνουν να αφήνουν τους πιστούς οπαδούς του βασιλιά του αθλητισμού με ανοικτό το στόμα.

Τώρα, σύμφωνα με τη Marca, η οποία επιβεβαίωσε πληροφορίες από διάφορα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, η Αλ Αχλί είχε υποβάλει τη μεγαλύτερη πρόταση για την απόκτηση του Βινίσιους Τζούνιορ, αλλά τόσο ο Βραζιλιάνος διεθνής όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης είχαν αρνηθεί αμέσως, χωρίς καν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Οι Μαδριλένοι θα λάμβαναν 400 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο εξτρέμ, ο οποίος θα έπαιρνε και ένα σεβαστό ποσό, περίπου στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ για πενταετές συμβόλαιο. Η ιδέα ήταν επίσης να μεταμορφωθεί ο Βινίσιους στην κύρια φιγούρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2034, που θα διεξαχθεί σε έδαφος της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και να χρησιμοποιήσει την εικόνα του για να ενισχύσει περαιτέρω το πρωτάθλημα στη χώρα αυτή.

Μοιάζει αδύνατο, αλλά αυτή η προσφορά εκτός κόσμου δεν φαίνεται να έχει κάνει ούτε τον σύλλογο ούτε τον ίδιο τον παίκτη να σκεφτούν. Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι ένα από τα ονόματα με το μεγαλύτερο βάρος στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης και η αποχώρησή του θα ήταν τεράστιο πλήγμα για το αθλητικό έργο των «μερένχες», οι οποίοι το καλοκαίρι κατάφεραν τελικά να αποκτήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Από τότε που ξεκίνησε η αγορά, το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που έχει τραβήξει την προσοχή πολλών από τα κινήματα. Οι μεγάλες ομάδες, ειδικά η Αλ Ιτιχάντ και η Αλ Νασρ, με την Αλ Χιλάλ στο βάθος αλλά και την Αλ Αχλί, ενισχύονταν σε μεγάλο βαθμό, αλλά η τελευταία περίμενε τη στιγμή της στην προσπάθειά της να δώσει το μεγάλο της χτύπημα.

Ο Ντε Μπρόινε ήταν ο πρώτος μεγάλος στόχος, αλλά μετά την άρνηση του Βέλγου, οι ηγέτες της Αλ Αχλί θεώρησαν ότι ο Βινίσιους θα μπορούσε να είναι η μεγάλη υπογραφή που θα έθετε την ομάδα και το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο στο προσκήνιο όλου του πλανήτη.

Η αγορά είναι ακόμα ανοιχτή και θα είναι μέχρι τις 30 Αυγούστου. Οι κινήσεις διαδέχονται το ένα το άλλο και το αραβικό ποδόσφαιρο δεν είναι η μόνη «απειλή».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!