Ο Βινίσιους εξήγησε γιατί δεν μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ παρά την εξωφρενική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Βινίσιους

Ο Βινίσιους εξήγησε γιατί δεν μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ παρά την εξωφρενική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Κώστας Τόπας 13:32 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 12.08.2024

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έλαβε μία εξωφρενική προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει το «Athletic», οι εκπρόσωποι του Βινίσιους Τζούνιορ προσεγγίστηκαν από μια αντιπροσωπεία του Ταμείου Δημοσίων Επενδύσεων σε μια προσπάθεια να πείσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό να γίνει «το πρόσωπο του πρωταθλήματος ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2034, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία».

Ωστόσο, το δημοσίευμα ανέφερε επίσης: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να πουλήσει τον Βινίσιους, του οποίου η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 αφού υπέγραψε επέκταση το 2022. Ο Βραζιλιάνος διεθνής είναι χαρούμενος στην ισπανική πρωτεύουσα και θέλει να εκπληρώσει τη φιλοδοξία του να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης».

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Βραζιλιάνος αστέρας δήλωσε την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει για τη Ρεάλ, παρά το γεγονός ότι λαμβάνει ρατσιστικές συνθήματα από αντίπαλους οπαδούς σε κάθε του παιχνίδι.

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να φύγω από τη LaLiga γιατί διαφορετικά θα έδινα στους ρατσιστές αυτό που θέλουν. Θα συνεχίσω στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου, πετυχαίνοντας πολλά γκολ ώστε να συνεχίσουν να με βλέπουν. Οι ρατσιστές είναι μειοψηφία».

Ο Βινίσιους πρόσθεσε: «Καθώς είμαι ένας τολμηρός παίκτης, που παίζει στη Μαδρίτη και κερδίζουμε πολλούς τίτλους, είναι πολύ περίπλοκο. Θα συνεχίσω γιατί ο πρόεδρος με υποστηρίζει, ο σύλλογος με στηρίζει και θα συνεχίσω να κερδίζω πολλά πράγματα.

Πάνω από όλα, παίρνω [δύναμη] από την οικογένειά μου, από τους οπαδούς και από εκείνους τους ανθρώπους που μου δίνουν μηνύματα ενθάρρυνσης να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όσους το έχουν ανάγκη».

Η Ρεάλ θα επιστρέψει στη δράση το βράδυ της Τετάρτης (14/08) καθώς θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα της Serie A στον τελικό του UEFA Super Cup, που πρόκειται να διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο The Kazimierz Górski στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!