Αναταραχή με τον Βινίσιους: Οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου είπαν στην Ρεάλ ότι δεν θέλει να ανανεώσει

Βινίσιους - Φωτ. IMAGO

Αναταραχή με τον Βινίσιους: Οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου είπαν στην Ρεάλ ότι δεν θέλει να ανανεώσει

Κώστας Τόπας 14:25 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 25.08.2024

Οι εκπρόσωποι του Βινίσιους Τζούνιορ έχουν ενημερώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν ενδιαφέρονται να ανανεώσουν το συμβόλαιό του Βραζιλιάνου αστέρα, αφού ο παίκτης έχει αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για μια πιθανή αλλαγή σελίδας στην καριέρα του.

Εδώ και μερικές εβδομάδες γίνεται λόγος για πρόταση από ομάδα του σαουδαραβικού ποδοσφαίρου να αποκτήσει τον Βινίσιους Τζούνιορ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα δημοσιεύματα για τα ποσά που θα μπορούσε να κερδίσει ο Βινίσιους στην Αλ Αχλί διέφεραν, αλλά τα περισσότερα συμφωνούν ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ευρώ αν έλεγε το «ναι» σε αυτή την αστρονομική πρόταση. Ωστόσο, για να φτάσει εκεί, θα έπρεπε να αποφασίσει να φύγει από τους Μαδριλένους και η Ρεάλ Μαδρίτης να διαπραγματευτεί μια συμφωνία για τον 24χρονο.

Αυτή την Κυριακή, το «ESPN» επισημαίνει ότι το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι ο παίκτης θα εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής σκηνικού κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν για το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα έχει ακόμη δύο χρόνια μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του με τον σύλλογο (2027). Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Η πιθανότητα να κερδίσει τη φετινή Χρυσή Μπάλα θα ήταν ο παράγοντας που στάθμισε περισσότερο στην απόφασή του να συνεχίσει φέτος στο «Μπερναμπέου», σύμφωνα με το «ESPN». Οι Άραβες ελπίζουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πιο ανοιχτή στη διαπραγμάτευση μιας αμοιβής για λιγότερο από αυτό το δισεκατομμύριο το 2025, όταν ο Βινίσιους θα έχει μόνο δύο χρόνια στο συμβόλαιό του.

Οι εκπρόσωποι του Βινίσιους ενημέρωσαν τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν ενδιαφέρονται να ανανεώσουν το συμβόλαιό του μετά το 2027, καθώς ο παίκτης θέλει χρόνο για να εξετάσει το μέλλον του αυτή τη σεζόν. Η προτεινόμενη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία θα έκανε τον Βραζιλιάνο αστέρα τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον κόσμο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!