Ο Βινίσιους αποκάλυψε τι έγινε στα αποδυτήρια και ήρθε η μεγάλη ανατροπή επί της Ντόρτμουντ: «Μόνο ένα πράγμα είπαμε...»

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει κόντρα στη Ντόρτμουντ - Φωτ. IMAGO

Ο Βινίσιους αποκάλυψε τι έγινε στα αποδυτήρια και ήρθε η μεγάλη ανατροπή επί της Ντόρτμουντ: «Μόνο ένα πράγμα είπαμε...»

Κώστας Τόπας 08:37 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 23.10.2024

Ο Βραζιλιάνος αστέρας, Βινίσιους ήταν ευχαριστημένος με την ανατροπή της Ρεάλ κόντρα στη Ντόρτμουντ, αν κι έκανε την αυτοκριτική του για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ, πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ (5-2) το βράδυ της Τρίτης (22/10) για το χατ-τρικ του, έκανε αυτοκριτική στην ομάδα του αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο και διαβεβαίωσε ότι πρέπει να βελτιωθεί.

«Πιστέψτε σε εμάς. Στο "σπίτι" μας και με τους οπαδούς μας, όλα μπορούν να συμβούν. Όταν φτάσαμε στα αποδυτήρια ακούσαμε μόνο τον προπονητή και είπαμε μόνο ένα πράγμα: Αν σκοράρουμε πρώτοι θα επιστρέψουμε ξανά. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε έτσι από την αρχή, αλλιώς ο προπονητής δεν μπορεί να το αντέξει», δήλωσε ο Βίνι στο Movistar+.

«Είναι φυσιολογικό. Κοιτάμε πώς θα παίξουμε και ο προπονητής θέλει να κάνει τα παιχνίδια πιο εύκολα για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό και τη δυναμική. Είναι η διοργάνωσή μας και θέλουμε να την κερδίσουμε ξανά», πρόσθεσε.

Ένας Βινίσιους που έδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη του για τη Ρεάλ Μαδρίτης διαβεβαιώνοντας ότι έχει «άλλα τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό του», αλλά και ότι θέλει να «συνεχίσει για πάντα» στους «μερέχνες».

Επιπλέον, ο Βραζιλιάνος αστέρας απέφυγε να μιλήσει για μια Χρυσή Μπάλα που θα μπορούσε να κερδίσει την επόμενη Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου: «Θα το αφήσω για τον κόσμο. Μπορούν να πουν ό,τι θέλουν, είμαι χαρούμενος όταν οι οπαδοί τραγουδούν το όνομά μου», κατέληξε.

Για να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή εμφάνιση του, ο Βινίσιους ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας το 5-2. Ως αποτέλεσμα, η Ρεάλ ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Champions League αφού συγκέντρωσε έξι βαθμούς από τρεις αγώνες.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι βρίσκονται επί του παρόντος τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άστον Βίλα, η οποία ανέβηκε στην κορυφή μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Μπολόνια στο Villa Park.