Τα 10'' του Βινίσιους που κατέστρεψαν τη Ντόρτμουντ: Από τη μία περιοχή στην άλλη και τα 80 μέτρα που διένυσε

Το γκολ του Βινίσιους για το 4-2 της Ρεάλ κόντρα στη Ντόρτμουντ

Τα 10'' του Βινίσιους που κατέστρεψαν τη Ντόρτμουντ: Από τη μία περιοχή στην άλλη και τα 80 μέτρα που διένυσε

Κώστας Τόπας 08:53 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 23.10.2024

Ο Βινίσιους χρειάστηκε μόλις δέκα δευτερόλεπτα για να φτάσει από την μία περιοχή στην άλλη και να πετύχει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς απέναντι στη Ντόρτμουντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν «νεκρή», αλλά ο Βινίσιους την ανέστησε! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο από τη Ντόρτμουντ αλλά στο δεύτερο 45λεπτο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη για την ανατροπή.

Η Ρεάλ βελτιώθηκε στην πίεση του αντιπάλου, στις επιτυχίες των μεταβιβάσεων και κυρίως στην απόδοση του MVP του αγώνα, Βινίσιους, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

Αν όμως υπήρχε ένα γκολ που απέδειξε τη φυσική και ποδοσφαιρική υπεροχή του Βραζιλιάνου, ήταν το 4-2 (το δεύτερο γκολ του). Ο Βινίσιους πήρε την μπάλα στο έξω από την περιοχή της ομάδας του στο λεπτό 85:25, 80 μέτρα από την αντίπαλη εστία. Έτρεξε και άφησε πίσω τον Τσαν, που μόλις είχε μπει στον αγώνα, με εκπληκτική ευκολία. Εκανε εννιά επαφές με την μπάλα και στην δέκατη έκανε το σουτ για να σκοράρει.

Ο Βινίσιους αποκάλυψε τι έγινε στα αποδυτήρια και ήρθε η μεγάλη ανατροπή επί της Ντόρτμουντ: «Μόνο ένα πράγμα είπαμε...»
CHAMPIONS LEAGUE

08:37 - 23.10.2024

Ο Βινίσιους αποκάλυψε τι έγινε στα αποδυτήρια και ήρθε η μεγάλη ανατροπή επί της Ντόρτμουντ: «Μόνο ένα πράγμα είπαμε...»

Ο Βραζιλιάνος αστέρας, Βινίσιους ήταν ευχαριστημένος με την ανατροπή της Ρεάλ κόντρα στη Ντόρτμουντ, αν κι έκανε την αυτοκριτική του για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

Ένα σπριντ όπου κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει και στο οποίο συμπλήρωσε περισσότερα από 70 μέτρα σε 10 δευτερόλεπτα για να πετύχει το 4-2 για τους «μερένχες».

«Πιστέψτε σε εμάς. Στο "σπίτι" μας και με τους οπαδούς μας, όλα μπορούν να συμβούν. Όταν φτάσαμε στα αποδυτήρια ακούσαμε μόνο τον προπονητή και είπαμε μόνο ένα πράγμα: Αν σκοράρουμε πρώτοι θα επιστρέψουμε ξανά. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε έτσι από την αρχή, αλλιώς ο προπονητής δεν μπορεί να το αντέξει», δήλωσε ο Βίνι στο Movistar+.

Ένας Βινίσιους που έδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη του για τη Ρεάλ Μαδρίτης διαβεβαιώνοντας ότι έχει «άλλα τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό του», αλλά και ότι θέλει να «συνεχίσει για πάντα» στους «μερέχνες».

O Βινίσιους έδειξε γιατί είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τη φετινή Χρυσή Μπάλα, καθώς πέτυχε χατ-τρικ. Από την πλευρά τους, οι οπαδοί εντόπισαν τον Βραζιλιάνο να φωνάζει «Estoy aqui», που μεταφράζεται σε «Είμαι εδώ».