Ο Βινίσιους απολογήθηκε για την ήττα της Βραζιλίας από την Παραγουάη

Βινίσιους

i

©Imago

Ο Βινίσιους απολογήθηκε για την ήττα της Βραζιλίας από την Παραγουάη

Νεφέλη Μπισμπίκη 17:54 - 11.09.2024

Η Βραζιλία γνώρισε την ήττα από την Παραγουάη με 1-0 στα προκριματικά του Conmebol World Cup.

Η ήττα της Βραζιλίας από την Παραγουάη και γενικά όλη της η εικόνα μέχρι τώρα, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. H oμάδα του Βινίσιους Τζούνιορ βρίσκεται πέμπτη στην βαθμολογία της Conmebol, πίσω από την Αργεντινή, η οποία επίσης έχασε εχθές, με τον Βραζιλιάνο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να απολογείται για την εικόνα της ομάδα του.

«Ζητούμε συγγνώμη από τους οπαδούς, που είναι πάντα στο πλευρό μας. Αλλά αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή, απλά θέλουμε να βελτιωθούμε... Ξέρω τις δυνατότητές μου, ξέρω τι μπορώ να κάνω για την εθνική ομάδα. Φυσικά ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία, γιατί όταν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, δεν παίρνεις γκολ, δεν παίρνεις ασίστ και καλές εμφανίσεις.

«Ξέρω τι μπορώ να βελτιώσω. Ξέρω τι αντιπροσωπεύω. Όταν είμαι καλύτερος, θα δίνω σε όλους τους άλλους πολλή ηρεμία. Ξέρω την ευθύνη μου, θέλω να βελτιωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Οι έξι πρώτες χώρες στα προκριματικά της Conmebol θα προχωρήσουν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, με την έβδομη ομάδα να πηγαίνει στα πλέι οφ.

O Βινίσιους στην συνέχεια πρόσθεσε πως πρέπει να βρεθεί τρόπος για βελτίωση, ενώ τόνισε την διαφορά που έχει το να παίζει στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

«Γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, θέλουμε να βγάλουμε τη Βραζιλία από αυτήν την κατάσταση με οποιοδήποτε κόστος, πρέπει όλοι να πάμε σπίτι μας τώρα και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να επιστρέψουμε στο καλό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ. Να χάσουμε αυτούς τους βαθμούς και να παίξουμε όπως κάναμε. Είναι μια δύσκολη στιγμή, πρέπει να δεχθούμε όλη την κριτική και να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να βάλουμε τη Βραζιλία στην κορυφή».

«Είναι τελείως διαφορετικό από το να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι διαφορετικά, η μπάλα περνάει πιο γρήγορα από τη μια πλευρά στην άλλη... Πρέπει να ξέρουμε πώς να προσαρμοστούμε, ώστε να παίζουν όλοι καλύτερα, ώστε να μπορούμε να κερδίζουμε παιχνίδια», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!