«Τρελαμένοι» Παναθηναϊκοί on camera: «Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο και τον κ. Αλαφούζο» (vid)
i

/©Glomex

«Τρελαμένοι» Παναθηναϊκοί on camera: «Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο και τον κ. Αλαφούζο» (vid)

Sportal newsroom 09:39 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 14.08.2024

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού καθώς περίμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πάρο αποθέωσαν τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Η έξοδος των αδειούχων κορυφώνεται. Έχουμε μπει στον Αύγουστο, τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και όπως είναι λογικό η Αθήνα αρχίζει να αδειάζει και τα ελληνικά νησιά να γεμίζουν. 

Στο λιμάνι του Πειραιά για ακόμη μία μέρα περίμενε πλήθος κόσμου προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό κάποιο ελληνικό νησί. Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας βρέθηκε και το πρωί της Τετάρτης (2/8) εκεί και συνομίλησε με τον κόσμο. 

Κάποια στιγμή συνομίλησε με μια παρέα νεαρών, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε ήταν φίλοι του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, μία μέρα μετά την πρόκριση των «πράσινων» επί της Ντνίπρο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και την έλευση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι νεαροί φάνηκαν εκστασιασμένοι με τις επιτυχίες και τις μεταγραφές του «τριφυλλιού» και έσπευσαν να ευχαριστήσουν τους προέδρους της ομάδας τους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

«Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο να πούμε εδώ», είπε ο ένας από την παρέα και συμπλήρωσε: «Και τον κ. Αλαφούζο».

Tags: