Viral για όλους τους λάθους λόγους ένα φάουλ σε μαθητικό πρωτάθλημα της Ιαπωνίας
i

Takagawa Gauken high school / Screenshot, via Twitter

Viral για όλους τους λάθους λόγους ένα φάουλ σε μαθητικό πρωτάθλημα της Ιαπωνίας

Πάνος Μαλακτάρης • 13:22 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 20.08.2024

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην αρχή του χρόνου ωστόσο μια ομάδα μαθητών λυκείου έθεσε ήδη σοβαρή υποψηφιότητα για το χειρότερα εκτελεσθέν φάουλ του 2023

Το λύκειο της Takagawa Gauken συμμετέχει στο λυκειακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας, το επονομαζόμενο Winter Kokuritsu. Εκεί όπου 48 λύκεια από όλη τη χώρα διαγωνίζονται για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας. Έχοντας πέρυσι κάνει και πάλι το γύρο του διαδικτύου για ένα απόλυτα ανορθόδοξο αλλά συνάμα επιτυχημένο τρόπο εκτέλεσης ενός φάουλ, προσπάθησαν και στο φετινό τουρνουά να κάνουν κάτι αντίστοιχο. 

Η φετινή λοιπόν προσπάθεια έγινε και πάλι viral, ωστόσο για τον ανάποδο τελείως λόγο. Σε ένα «γύρω-γύρω όλοι» λοιπόν, όπως και στην περσινή απόπειρα, οι παίκτες προσπαθούν να μπερδέψουν την αντίπαλη άμυνα. Όσο επιτυχές ήταν το εγχείρημα αυτό την περασμένη χρονιά, τόσο γέλιο προσέφερε φέτος, με τους παίχτες-προφανέστατα-να μπερδεύονται και να κάνουν σίγουρα κάτι άλλο από αυτό που αρχικά είχαν στο μυαλό τους. 

Τι είναι η θανατοπραξία που δεν αλλοιώνει το πρόσωπο του Πελέ ως την ταφή - Είχε συμβεί και με τον Σόκρατες
REST OF THE WORLD

11:30 - 03.01.2023

Τι είναι η θανατοπραξία που δεν αλλοιώνει το πρόσωπο του Πελέ ως την ταφή - Είχε συμβεί και με τον Σόκρατες

Οι γιατροί αποφάσισαν να υποβάλλουν τον Πελέ σε θανατοπραξία για να διατηρηθεί το πρόσωπό του. Τι είναι η θανατοπραξία που είχε συμβεί στο παρελθόν και με τον Σόκρατες;

Έτσι ενώ ξεκινάνε με το σήμα κατατεθέν τους, το «γύρω-γύρω όλοι», μάλλον κάποια πάσα δεν βγήκε όπως ίσως αρχικά είχαν κατά νου, με αποτέλεσμα ένα χλιαρό σουτ εκτός εστίας. Ένα είναι σίγουρο, το λύκειο της Takagawa Gauken δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει με τις αν μη τι άλλο πρωτότυπες εκτελέσεις φάουλ που επιχειρεί. Και σε ένα τουρνουά το οποίο αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό ερασιτεχνικού επιπέδου ποδοσφαιρικό τουρνουά στην Ιαπωνία, μια υπέροχη και μια αστεία εκτέλεση δε θα μένουν ποτέ κρυφές από το διαδίκτυο.