Βλάχος: «Ευκαιρία για πορεία στο Conference League» (vid)

Βλάχος: «Ευκαιρία για πορεία στο Conference League» (vid)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 16:47 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 30.08.2024

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε στην κλήρωση της League Phase του Conference League από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Σπύρο Βλάχο, ο οποίος μετά το τέλος της σχολίασε τη διαδικασία με δηλώσεις στην Cosmote TV.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του επιχειρησιακού διευθυντή και του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους αντιπάλους. Είναι παγίδα. Είναι διοργάνωση σοβαρού επιπέδου. Χωρίς να υποτιμήσουμε κανέναν, είναι μία καλή ευκαιρία να μαζέψουμε πόντους για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την πρόκριση επί της Λανς: «Προσωπικά δεν έχω συνέλθει ακόμα. Δεν έχω κοιμηθεί, για να έρθω εδώ. Είναι πολύ ευχάριστο. Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκφραση, ο ποδοσφαιρικός Θεός μάς το χρωστούσε. Είχαμε δύσκολη διαδρομή, μέχρι να φτάσουμε στη League Phase. Με πολύ δύσκολους αντιπάλους. Με τον Άγιαξ γυρίσαμε το παιχνίδι, αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Με τη Λανς παίξαμε σε γήπεδο γεμάτο και φέραμε τούμπα το αποτέλεσμα. Δύσκολο ταξίδι για καλοκαίρι, είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».

Για τη σημασία της πρόκρισης στη League Phase του Conference League: «Είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, λόγω αντιπάλου. Η Λανς είναι ομάδα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, με τρομερή ποιότητα. Εμείς έχουμε νέο προπονητή, που θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Έχουμε νέους παίκτες και δύσκολο έργο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Να βγάλουν ενέργεια οι παίκτες και να έχουν ψυχολογία στις επόμενες υποχρεώσεις».

Για το νέο format της διοργάνωσης: «Σε μία πρώτη ανάγνωση, πρέπει να το δούμε στην πραγματικότητα. Είναι καλή ευκαιρία να προκύψει πορεία στη διοργάνωση. Έχεις τη δυνατότητα να παίξεις με όλες τις ομάδες, που είναι ίσες σε δυναμικότητα. Καλή εξέλιξη αποτελεί η νέα διοργάνωση. Με περισσότερες ομάδες και περισσότερες ευκαιρίες».