Βόκολος: «Πιστεύω στην ομάδα, για αυτό γύρισα»

Βόκολος: «Πιστεύω στην ομάδα, για αυτό γύρισα»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:47 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 05.10.2024

Ο Λεωνίδας Βόκολος αναφέρθηκε στην απόφαση επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Λαμίας θεωρεί πως ήταν καθοριστικό το γρήγορο γκολ του Άρη αλλά στάθηκε και στο γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» διανύουν εξαιρετική περίοδο. «Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη ο οποίος αυτή την περίοδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ποιότητα κι όταν σκοράρει στο 4ο λεπτό τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παλέψαμε, κρατήσαμε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια μας στο δεύτερο ημίχρονο γιατί εκεί ήταν το πρόβλημά μας στο πρώτο… και συνεχίζουμε», είπε.

Ρωτήθηκε για το κίνητρο της επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας. «Κίνητρο είναι η δουλειά μας. Πιστεύω στην ομάδα, έχω κρατήσει καλές σχέσεις με την ομάδα μέσα από τον ενάμιση χρόνο που πέρασα σε αυτή. Η ομάδα είναι διαφορετικοί, ομοίως και οι στόχοι και το κίνητρο πάντα είναι να δημιουργήσεις κάτι καλύτερο».

Σε ερώτηση αν είχε άλλες προτάσεις βάσει της δουλειάς που έκανε την περασμένη σεζόν είπε: «Αυτό είναι σχετικό. Είμαστε επαγγελματίες και πάντα κοιτάμε το καλύτερο και για μας. Τη συγκεκριμένη στιγμή δεν είχα κάτι καλό. Η πρόταση της Λαμίας ήταν πραγματικά καλή και βάσει της καλής σχέσης που έχω με τον σύλλογο αλλά και τον πρόεδρο αποφάσισα να βοηθήσω στο φετινό εγχείρημα».