Νικηφόρα πρεμιέρα με ανατροπή για την Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Βόλφσμπουργκ
i

© Imago

Νικηφόρα πρεμιέρα με ανατροπή για την Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Βόλφσμπουργκ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:27 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 25.08.2024

Ο Γκνάμπρι έβαλε την υπογραφή του και η Μπάγερν Μονάχου «απέδρασε» από την έδρα της Βόλφσμπουργκ.

Πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα της Bundesliga για την Μπάγερν Μονάχου!

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, η ομάδα του Κομπανί κοντραρίστηκε με τη Βόλφσμπουργκ και μέσω ανατροπής (2-3) πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βαυαροί πίεσαν από το ξεκίνημα, είχαν τον έλεγχο του ματς και στο 20΄ βρήκαν αυτό που έψαχναν. Ο Μποέ έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά και σέρβιρε για τον Μουσιάλα, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 0-1.

Με το καλημέρα στην επανάληψη ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και οι γηπεδούχοι έδειξαν τα... δόντια τους. Στο 47ο λεπτό ο Μάγιερ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για την ισοφάριση, ενώ στο 55΄ βρήκε και πάλι δίχτυα από πλεονεκτική θέση, βάζοντας μπροστά στο σκορ τη Βόλφσμπουργκ (2-1).

Το προβάδισμα των «Λύκων» δεν κράτησε για πολύ, καθώς ένα 10λεπτο αργότερα κι έπειτα από μία εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Καμίνσκι έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το 2-2.

Στα τελευταία λεπτά, η Μπάγερν πήρε ρίσκα, ανέβηκε ψηλά για να βρει το «χρυσό» γκολ της νίκης και τα κατάφερε. Στο 82΄ ο Κέιν χρησιμοποίησε εξαιρετικά το σώμα του και τροφοδότησε τον Γκνάμπρι, με τον τελευταίο από τα δεξιά να εκτελεί υποδειγματικά στην απέναντι γωνία για το τελικό 2-3.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ