Απίστευτο: Η Βολιβία άλλαξε έδρα για να τρομάζει τους αντίπαλους της με το ασύλληπτα μεγάλο υψόμετρο!

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Απίστευτο: Η Βολιβία άλλαξε έδρα για να τρομάζει τους αντίπαλους της με το ασύλληπτα μεγάλο υψόμετρο!

Sportal newsroom 20:31 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 05.09.2024

Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να πάρει τα πάνω της βρήκε η Βολιβία, η οποία προχώρησε σε αλλαγή έδρας και το γήπεδο που θα αγωνίζεται πλέον... αγγίζει ουρανό.

Η εθνική ομάδα της Βολιβίας εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε κρίση. Προέρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες σε επίσημο ή φιλικό επίπεδο, ενώ στο πρόσφατο Copa America τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της, μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Μάλιστα, αυτός ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος αποκλεισμός σε φάση ομίλων του θεσμού για εκείνη.

Οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας κατάλαβαν ότι πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις, προκειμένου να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Η πρώτη ήταν η απομάκρυνση του προπονητή Ζάγκο, του οποίου τη θέση πήρε ο Όσκαρ Βιγιέγκας. Και η δεύτερη ήταν να αλλάξει έδρα η ομάδα.

Η περίεργη ρήτρα στο συμβόλαιο του Οσίμεν που του επιτρέπει να φύγει από τη Γαλατασαράι τον Ιανουάριο
REST OF THE WORLD

08:36 - 04.09.2024

Η περίεργη ρήτρα στο συμβόλαιο του Οσίμεν που του επιτρέπει να φύγει από τη Γαλατασαράι τον Ιανουάριο

Ο Βίκτορ Οσίμεν μπορεί να υπέγραψε στη Γαλατασαράι πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο φρόντισε να βάλει μια ρήτρα στο συμβόλαιο του που του επιτρέπει να φύγει από την τουρκική ομάδα τον Ιανουάριο.

Πως μπορεί η αλλαγή έδρας να επηρεάσει την εικόνα της ομάδας μπορεί να αναρωτηθούν πολλοί. Η απάντηση είναι απλή. Η νέα έδρα είναι σε τόσο μεγάλο υψόμετρο, που και τρόμο θα προκαλεί στους αντιπάλους της και δεν θα τους είναι εύκολο να πιάσουν το μέγιστο της απόδοσης τους λόγω των συνθηκών.

Έτσι λοιπόν, από το «Λα Πας» η Βολιβία μετακομίζει στο «Ελ Άλτο», που είναι στα 4.100 μέτρα! Δηλαδή 1.182 μέτρα πιο ψηλά από την κορυφή του Ολύμπου...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!