Επίσημο: Στον Βόλο ο Πέδρο Κόντε

Επίσημο: Στον Βόλο ο Πέδρο Κόντε

Sportal newsroom 17:20 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 09.08.2024

Ποδοσφαιριστής του Βόλου είναι με κάθε επισημότητα ο Πέδρο Κόντε, αφού ο σύλλογος της Μαγνησίας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του.

Η πτώση του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2 συνοδεύτηκε από την αποχώρηση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος βρήκε τον νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Βόλος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 36χρονου επιθετικού, ο οποίος θα ανήκει στο ρόστερ του Γκόμεζ από εδώ και στο εξής.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Pedro Pérez Conde, ο οποίος αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

O Pedro Pérez Conde αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου την περσινή περίοδο σε 27 αγώνες είχε 9 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ισπανικών ομάδων, καθώς επίσης και συλλόγων από τα Εμιράτα.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Pedro Pérez Conde στην οικογένεια της», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Όμρι Άλτμαν, ανακοινώθηκε από τον Βόλο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Όμρι Άλτμαν, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε την απόκτηση του 30χρονου Ισραηλινού επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού από τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Ισραηλινού επιθετικού Omri Altman, με την μορφή δανεισμού από την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Omri Altman αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ενσωματώθηκε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.

O Omri Altman τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 24 συμμετοχές στο Ισραήλ με τη Χάποελ Τελ Αβίβ έχοντας σημειώσει επτά τέρματα.

Ο Omri Altman την περίοδο 2017-19 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των ΑΕΚ Λάρνακας, Αρούκα (Πορτογαλία), Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φούλαμ.

Ο Omri Altman είναι 3 φορές διεθνής, με την τελευταία του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ να καταγράφεται στις 8 Ιουνίου 2024 κόντρα στην Ουγγαρία.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Οmri Altman στην οικογένεια της», ανέφερε ο σύλλογος στην ανακοίνωση του.