Ο Βόλος πήρε παίκτη που αναδείχθηκε από την Ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπερναντού με τον Νίκο Μπέο

i

©volosfc.com

Ο Βόλος πήρε παίκτη που αναδείχθηκε από την Ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν

Sportal newsroom 22:37 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 26.08.2024

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Μπερναντού.

Σε μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Βόλος.

Η ομάδα της Μαγνησίας μετά τη σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί του Αστέρα Τρίπολης, προχώρησε σε μία ακόμα προσθήκη. Υπέγραψε συμβόλαιο, λοιπόν, με τον 23χρονο Γάλλο μέσο Λούκας Μπερναντού.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Βόλου γεννήθηκε στις 24/9/00, είναι δεξιοπόδαρος κι έχει ύψος 1,78. Ο Μπερναντού ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν κι έφτασε μέχρι την Β’ ομάδα.

Ήρθε στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν υπέγραψε το συμβόλαιό του παρουσία του Νίκου Μπέου. Το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στην Ολλανδία κι αγωνίστηκε στην Έμεν, όπου ήταν βασικό στέλεχος και κατέγραψε 124 συμμετοχές, 4 γκολ και 8 ασίστ.

Στην ανακοίνωση του Βόλου αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου Lucas Bernadou, ο οποίος αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Lucas Bernadou ξεκίνησε την καριέρα του στη Β´ ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ολλανδική Εμμεν.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Lucas Bernadou».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!