Είχε τις ευκαιρίες ο Βόλος, είχε τον Μπαραγκάν η Athens Kallithea και ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό

Ο Μπαραγκάν στο Βόλος - Athens Kallithea

i

© Intime

Είχε τις ευκαιρίες ο Βόλος, είχε τον Μπαραγκάν η Athens Kallithea και ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:53 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 28.09.2024

Με κορυφαίο τον Μπερναμπέ Μπαραγκάν, Βόλος και Athens Kallithea έμειναν ισόπαλες με 1-1, στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων αποσόβησε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων του και επί της ουσίας έκρινε το αποτέλεσμα.

Ο Βόλος... σφυροκόπησε την Athens Kallithea με ευκαιρίες όμως η δεύτερη άντεξε και τελικά οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με 1-1, στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Αυτή η αντοχή βασίστηκε κυρίως στον Μπαραγκάν, ο οποίος και σταμάτησε ουκ ολίγες φορές τους παίκτες των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να πετύχουν το γρήγορο γκολ, πιέζοντας στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος των νοτίων προαστίων βρήκε τον τρόπο να ισορροπήσει το ματς για λίγο. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν και γκολ, το οποίο πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 22’. O Μανθάτης έκοψε την αντεπίθεση του Βόλου και έβγαλε στον Τζιάνι, εκείνος στ' αριστερά της περιοχής έσπασε την μπάλα και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 0-1. 

O ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, παρόλα αυτά ο σύλλογος της Μαγνησίας έφτασε εν τέλει στην ισοφάριση, με ένα απίθανο γκολ. Ο Κόστα έβγαλε στον Μεντιέντα και εκείνος με μία βολίδα εκτός περιοχής δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο κίπερ να σταματήσει την πορεία της μπάλας. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Πουρσαϊτίδη προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα, έχοντας ψηλά τις γραμμές της. 

Το ίδιο συνέχισε να κάνει και στο δεύτερο μέρος, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Κόστα στο 52’, με τον Μπαραγκάν να τον σταματά. Ακολούθησε το μακρινό σουτ του Γκλάβτσιτς, με την προσπάθειά του να περνάει ξυστά πάνω από το δοκάρι. Στη συνέχεια ο Βόλος έχασε ακόμα δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Κόντε και τον Κόμπα να βλέπουν τις προσπάθειές τους να σταματούν από τον Μπαραγκάν. Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα, η κόπωση έκανε την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά για τους παίκτες της γηπεδούχου. Εν τέλει άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η ευκαιρία που χάνει ο Κόστα στο 52ο λεπτό ίσως είναι η πιο σημαντική απ΄όλες όσες έχασαν οι Βολιώτες. Με ένα γρήγορο γκολ το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό στο δεύτερο μέρος και ενδεχομένως ο Ντονάτι να άλλαζε τα πλάνα του σε ένα πιο επιθετικογενές σχήμα. Αντιθέτως με το σκορ στο 1-1, οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω από την μπάλα σχεδόν σε όλο το β' ημίχρονο.

MVP:

Μπερναμπέ Μπαραγκάν! Απίθανος ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές του Βόλου από κάθε πιθανή γωνία.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Βόλος (Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Ασενούν, Άλτμαν, Κόστα

Athens Kallithea (Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης, Μότοκ, Ισιμάτ-Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Ντιμπά, Μερκάτι, Ντεμέτριους, Τζιάνι, Ουλντρίκι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: