Οι αποστολές για το Βόλος - Athens Kallithea

Παίκτες Βόλου

i

© Intime

Οι αποστολές για το Βόλος - Athens Kallithea

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:39 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 27.09.2024

Γνωστές έγιναν οι αποστολές του Βόλου και της Athens Kallithea για το μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Βόλος και Athens Kallithea έχουν αφήσει πίσω τους τις «μάχες» στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, οι οποίες συνδυάστηκαν και με πρόκριση και είναι έτοιμη για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (28/9, 17:00).

Ανακοίνωση από τη «Θύρα 7» για την επικείμενη απόκτηση του Γιαζίτσι από τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν κρυφτήκαμε - Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:12 - 27.09.2024

Ανακοίνωση από τη «Θύρα 7» για την επικείμενη απόκτηση του Γιαζίτσι από τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν κρυφτήκαμε - Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»

Μία ανακοίνωση, με αφορμή την επερχόμενη άφιξη του Γιουσούφ Γιαζιτσί στον Ολυμπιακό, εξέδωσε η Θύρα 7 και αυτή αφορούσε την καταγωγή του παίκτη.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι ετοιμοπόλεμες, με τους δύο προπονητές να γνωστοποιούν τα ονόματα των αποστολών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Βόλος:

«Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με την Athens Καλλιθέα (28/9, 17.00).

Αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Athens Kallithea στην ανακοίνωση:

«Ο Massimo Donati, προπονητής της Athens Kallithea FC, ανακοίνωσε την αποστολή του για τον επερχόμενο αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:00 για τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2024/25.

Τερματοφύλακες: Αθανάσιος Πάντος, Bernabé, Ιωάννης Γκέλιος

Αμυντικοί: Nemanja Nikolić, Matěj Hanousek, Andrei Moțoc, Νίκος Καινούργιος, Γεώργιος Μανθάτης, Pyry Soiri, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Wiktor Matyjewicz, Nicolas Isimat-Mirin

Μέσοι: Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Javier Matilla, Demethryus, Mor Ndiaye, Alessandro Mercati, Thierry Moutinho, Samba Lélé Diba

Επιθετικοί: Roberts Uldriķis, Elia Giani, Γιάννης Λουκίνας, Mathieu Valbuena».