Η ενδεκάδα του Βόλου απέναντι στον Ολυμπιακό

Η ενδεκάδα του Βόλου απέναντι στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 19:36 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 17.08.2024

Δείτε την ενδεκάδα του Βόλου για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην έδρα του για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα της Μαγνησίας θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον κάτοχο του Conference League, με τον Χοακίν Γκόμεζ να κάνει γνωστές τις επιλογές του για το ματς.

Οι ποδοσφαιριστές που θα λείψουν από τη φετινή Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:57 - 17.08.2024

Οι ποδοσφαιριστές που θα λείψουν από τη φετινή Super League

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024-25 το Sportal ανασύρει στη μνήμη τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν ή πρόκειται να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους κι - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - δεν θα τους απολαύσουμε στα ελληνικά γήπεδα τη νέα σεζόν.

Ο Σιαμπάνης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μύγας, Κορρέα, Καλογερόπουλος και Φεράρι. Στο κέντρο θα είναι ο Γκλάβτσιτς με τον Τσοκάνη και τον Βιγιαφάνιες μπροστά τους. Κόμπα και Ασεχνούν είναι στα πλάγια και ο Κόστζα στην κορυφή της επίθεσης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!