Ο Βόλος απέλυσε τον Χοακίν Γκόμεθ  πριν το ματς Κυπέλλου με την Κρύα Βρύση

Ο Χοακίν Γκόμεθ

i

©Intime

Ο Βόλος απέλυσε τον Χοακίν Γκόμεθ πριν το ματς Κυπέλλου με την Κρύα Βρύση

Κώστας Τόπας 11:34 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 25.09.2024

Με ανακοίνωσή του ο Βόλος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Χοακίν Γκόμεθ.

Ο Βόλος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Χοακίν Γκόμεθ, λίγες ώρες προτού η ομάδα της Μαγνησίας αγωνιστεί κόντρα στην Κρύα Βρύση στα Γιαννιτσά σήμερα (25/09) στις 15:00.

Ο 38χρονος Ισπανός στα πέντε παιχνίδια που ήταν στον πάγκο του Βόλου, κατάφερε να μετρήσει μία νίκη αλλά και τέσσερις ήττες, συγκεντρώνοντας τρεις βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την ομάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πάνω από τον Πανσερραίκό.

Λανουά: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού, πολλά λάθη στο Βόλος – ΠΑΟΚ» - Κανένα σχόλιο για τη φάση του Πήλιου – Τζάνι (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:21 - 24.09.2024

Λανουά: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού, πολλά λάθη στο Βόλος – ΠΑΟΚ» - Κανένα σχόλιο για τη φάση του Πήλιου – Τζάνι (vid)

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στεφάν Λανουά, ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χοακίν Γκόμεθ υπήρξε βοηθός του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στην Αλ Καντσιάχ. Ο Ισπανός έχει δουλέψει ακόμα ως πρώτος προπονητής στην ομάδα νέων της Μπράιτον και βοηθός στην πρώτη ομάδα, βοηθός στη Λούτον, τη Στόουκ και τη SJK. Επίσης έχει κάτσει στον πάγκο της Ελσίνκι ως πρώτος τεχνικός, ενώ έχει δουλέψει στη Ντέρμπι ως αναλυτής αγώνα.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας αναφέρει:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη λύση τη συνεργασίας της με τον προπονητή Χοακίν Γκόμεζ στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.