Ο Βόλος συνεχάρη την Αταλάντα για την κατάκτηση του Europa League

Ο Βόλος συνεχάρη την Αταλάντα για την κατάκτηση του Europa League

Sportal newsroom 11:45 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 29.05.2024

Ο Βόλος με ανακοίνωση συνεχάρη την Αταλάντα για την κατάκτηση του Europa League και έκανε ειδική αναφορά στους δεσμούς συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Αταλάντα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Δουβλίνο, επικρατώντας με 3-0 της Λεβερκούζεν και κατέκτησε το πρώτο Europa League στην ιστορία της. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας από το Μπέργκαμο ο Αντεμόλα Λούκμαν, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Βόλο έκανε γνωστό ότι έχει στείλει συγχαρητήρια επιστολή στους «μπεργκαμάσκι» για τη μεγάλη τους επιτυχία, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους δεσμούς συνεργασίας των δύο ομάδων.

Από το 2020 που δεν έφταναν τα νεκροταφεία, τέσσερα χρόνια μετά ήρθε η ποδοσφαιρική «ανάσταση» (vids)
EUROPA LEAGUE

10:53 - 23.05.2024

Από το 2020 που δεν έφταναν τα νεκροταφεία, τέσσερα χρόνια μετά ήρθε η ποδοσφαιρική «ανάσταση» (vids)

Πριν από μερικά χρόνια το Μπέργκαμο, μια περήφανη ιταλική πόλη, έγινε συνώνυμη με τον κορωνοϊό. Στις 18 Μαρτίου του 2020 όλα «πάγωσαν» όταν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του τεράστιο κονβόι από στρατιωτικά οχήματα, μεταφέροντας δεκάδες νεκρούς από την πανδημία. Σήμερα ο θρίαμβος της Αταλάντα στο Europa League κατάφερε να επιστρέψει τα χαμόγελα στους κατοίκους της πόλης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια του Βόλου στην Αταλάντα – “Ανεκτίμητοι οι δεσμοί συνεργασίας

"Η ΠΑΕ Βόλος με επιστολή της συνεχάρη την Αταλάντα για την κατάκτηση του Europa League.

Η ΠΑΕ Βόλος τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο, γεγονός που αποτυπώθηκε εμπράκτως το προηγούμενο καλοκαίρι όταν οι Ακαδημίες της ομάδας μας φιλοξενήθηκαν από την Αταλάντα στις αθλητικές της εγκαταστάσεις.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η ομάδα του Βόλου και κυρίως οι Ακαδημίες της «μεγαλώνουν» ακόμα περισσότερο, καθώς η τεχνογνωσία που μας παρέχει μία ομάδα όπως η Αταλάντα, είναι ανεκτίμητη».