Βόλος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού του Πανθεσσαλικού, αναλαμβάνουμε το κόστος»

Πανθεσσαλικό Στάδιο

i

©Intime

Βόλος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού του Πανθεσσαλικού, αναλαμβάνουμε το κόστος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:14 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 29.05.2024

Ο Βόλος ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό για τις κάμερες και τα τουρνικέ.

Μετά το φινάλε της φετινής σεζόν και αφού ο τελικός Κυπέλλου έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ξεκίνησαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/5) ο Βόλος.

Η ομάδα της Θεσσαλίας έκανε γνωστό πως θα γίνουν όσα προβλέπει ο αθλητικός νόμος και μάλιστα το κόστος τους, ύψους 400.000 ευρώ, θα καλυφθεί από τον ίδιο τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποιεί ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό του Πανθεσσαλικού σταδίου σύμφωνα με τις αυστηρές προϋποθέσεις που θέτει ο νέος νόμος. Το συνολικό κόστος των εργασιών ανέρχεται στις 400.000 ευρώ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΠΑΕ Βόλος».

Μπέος: «Για ποια αδικία μιλάνε οι οπαδοί του Άρη; - Ο τελικός ήταν επιπέδου Β’ Εθνικής»

Ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την αθλητική επικαιρότητα. Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος του Βόλου φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, για την επερχόμενη «μάχη» του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και για τα όσα έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την μεγάλη επιτυχία που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Εγώ δεν ανακοίνωσα εάν θα κατέβω στην προεδρία της Λίγκας. Είναι μία σκέψη, δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Από την άλλη εβδομάδα θα την ανακοινώσω. Μου βάζεις δύσκολα, είναι πολλά τα ερωτηματικά. Θέλω να απεγκλωβιστώ. Θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο και να συνεχίσει η ομάδα του Βόλου την πορεία της, αλλά εάν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον επιχειρηματία; Να το διαλύσουμε; Όχι βέβαια. Ο Βόλος ως ποδοσφαιρική ομάδα βγάζει υγεία. Έχει 360 παιδάκια, έχει 50 εργαζόμενους, είναι μία ομάδα που βγάζει υγεία», δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση για τη φωτιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απάντησε: «Θέλω να ρωτήσω: Τι γίνεται άλλο εκεί; Εδώ είναι δύο πράγματα, ή υπάρχει δυσαρέσκεια για την διοίκηση του Άρη για τον εμπρησμό, ή υπάρχει κάτι άλλο. Θα το βρουν οι αρχές».

Για τον τελικό του Κυπέλλου είπε: «Για ποια αδικία μιλούν οι Αρειανοί; Να κατέβει ένας Αρειανός και να μου πει, πού τους αδίκησε η διαιτητής. Ήταν μέτρια η διαιτητής. Δεν είχε όμως πρόθεση. Έκανε λάθη και στις δύο πλευρές. Στο παιχνίδι έπαιξαν ποδόσφαιρο επιπέδου δεύτερης εθνικής και κάτω και οι δύο ομάδες. Και κάθονται και λένε διάφορα. Το να κυνηγάς μία γυναίκα διαιτητή φορώντας σκαρπίνι και να γράφουν τα μάτριξ: “γκολ στον σεξισμό” και να βλέπεις τον Καρυπίδη να την κυνηγά την Φραπάρ, δεν είναι ό,τι και το καλύτερο. Έτσι δεν είναι; Εκτός κι αν κάνω λάθος».

Ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε επί του θέματος: «Βρε…. Καραμήτρο που πας; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Ήταν τυχερός ο Παναθηναϊκός που έβαλε γκολ στο 96ο λεπτό. Θα πω ότι δεν ήταν κάρτα, η δεύτερη που δέχθηκε ο Νταρίντα,. Όπως δεν ήταν και του Κώτσιρα. Ήταν κάρτες όμως αυτές που έδειξε ο Ισραηλινός διαιτητής στον Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ στο προηγούμενο ματς; Αλήθεια, αναρωτιέται κανείς: Ποιος ήταν ο καλύτερος διαιτητής; Ο διαιτητής από τα Σκόπια στο Άρης Παναθηναϊκός; Ή η Γαλλίδα στον τελικό του Κυπέλλου;Ήταν λάθος γενικά. Δεν ξέρω πως θα γλυτώσουν στον Άρη την τιμωρία. Μιλάμε όμως για μία Ομάδα που δεν έπρεπε να συμμετέχει στην δυσφήμηση του αθλήματος. Κινδυνεύει ο Άρης με βαριά τιμωρία,. Και θα έχει και συνέχεια. Δεν μπορεί να γλυτώσει. Και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι των ευθυνών. Είναι ξεκάθαρη η διάταξη στο ΚΑΠ».

Για το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: «Το έπαθλο θα το κατακτήσει η ομάδα που θέλει πιο πολύ. Πιστεύω ότι το θέλει περισσότερο ο Ολυμπιακός. Είναι καλό για την Ελλάδα. Εύχομαι και ελπίζω να το κατακτήσει. Εφόσον τα καταφέρει, τότε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αυξηθούν οι ομάδες της Ελλάδας στην Ευρώπη».