Με Σούντγκρεν κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Βόλος

Χοακίν Γκόμεζ

i

©INTIME

Με Σούντγκρεν κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Βόλος

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:57 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 20.09.2024

Ο Βόλος θα έχει στη διάθεσή του τον Σούντγκρεν για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο (21/9).

Ο Βόλος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα της Μαγνησίας μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 2-0, θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στον Δικέφαλο, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Χοακίν Γκόμεζ έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στην οποία έχει μέσα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σούντγκρεν, αλλά και ο Τσοκάνης. Από την άλλη εκτός είναι ο Κυριάκος Ασλανίδης και ο Γιούρι Ντε Καμπς που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την OPAP Arena.

Αναλυτικά η αποστολή: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τσοκάνης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα,  Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα

Από την άλλη ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός προληπτικά. Εκτός παραμένουν και οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο , Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ