Με Βιγιαφάνιες, αλλά χωρίς Τσοκάνη ο Βόλος κόντρα στον ΟΦΗ
i

© Intime

Με Βιγιαφάνιες, αλλά χωρίς Τσοκάνη ο Βόλος κόντρα στον ΟΦΗ

Sportal newsroom 20:04 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 31.08.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του Βόλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Βόλος φιλοξενείται από τον ΟΦΗ το απόγευμα της Κυριακής (01/09, 19:30) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Θεσσαλοί μετά το σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Astera Aktor θα κυνηγήσουν να φύγουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και από την Κρήτη.

Η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους Κρητικούς και το Σάββατο (31/08) έγινε γνωστή η αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ έμεινε εκτός ο τραυματίας Τσοκάνης.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Βιγιαφάνες, Ντε Καμπς, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα,  Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!