Επίσημα παίκτης του Βόλου ο Σούντγκρεν

Επίσημα παίκτης του Βόλου ο Σούντγκρεν

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:30 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 09.09.2024

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ανακοινώθηκε από τον Βόλο.

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Βόλος.

Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Σουηδού δεξιού μπακ Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος στην Ελλάδα έπαιξε για λογαριασμό του Άρη, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλμε τη Μακάμπι Χάιφα. Ως παίκτης της ομάδας του Ισραήλ, μάλιστα, αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League και τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa League.

Στην ανακοίνωση του Βόλου αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου Σουηδού ακραίου αμυντικού Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Μακάμπι Χάιφα όπου είχε γεμάτες χρονιές (79 συμμετοχές), ενώ φέτος πρόλαβε και αγωνίστηκε στους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες της, πριν αποφασίσει να μείνει ελεύθερος.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας μια και έχει αγωνιστεί για 3 χρόνια στον Άρη, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των ΑΙΚ, Ντέγκεφορς και Βάσμπι.

Επίσης, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έχει φορέσει και 3 φορές τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στην οικογένεια της».