Κρητικό... πάρτι στον Βόλο και πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα

Κρητικό... πάρτι στον Βόλο και πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:24 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 01.09.2024

Ένα άνετο τρίποντο εξασφάλισε ο ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου επικράτησε του Βόλου στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με σκορ 3-1, ο σύλλογος της Κρήτης πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τρίποντο στο Πανθεσσαλικό πανηγύρισε ο ΟΦΗ, εκεί όπου επικράτησε του Βόλου με 3-1, στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Κάπως έτσι, με τα γκολ των Φούντα, Σενγκέλια και Γιουνγκ, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα που πίεσε στο ξεκίνημα ήταν εκείνη του Γκόμες, όμως οι Κρητικοί έφτασαν στο γκολ με το «καλημέρα». Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Μπαΐνοβιτς έκανε εξαιρετική ασίστ στον Σιαμπάνη και εκείνος με ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για οφσάιντ και εν τέλει ο Τσακαλίδης έδειξε σέντρα. Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει στο προβάδισμα των φιλοξενούμενων, έχοντας τον έλεγχο της μπάλας. Ακολούθησε ένα διάστημα με τον ρυθμό να έχει πέσει αισθητά και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Επιστρέφοντας από αυτά, ο ΟΦΗ φρόντισε να «καθαρίσει» με το τρίποντο από νωρίς. Στο 50ο λεπτό του αγώνα ο Σενγκέλια σκόραρε για το 0-2 και έκανε πιο εύκολο το έργο της ομάδας του. Ο Χατζηθεοδωρίδης με ωραία ενέργεια βρήκε τον Γεωργιανό, ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ όμως έκανε εξαιρετική εκτέλεση με το αριστερό και νίκησε τον Σιαμπάνη.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί σφράγισαν τη νίκη, μετά το τέρμα που πέτυχε ο Γιουνγκ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός άνοιξε αριστερά στον Νους και αυτός έβγαλε με τη μία στον συμπαίκτη του, που εκτέλεσε εντυπωσιακά. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Βόλος ήταν να μειώσει σε 1-3, στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μεντιέτα πέρασε ανάμεσα από πολλούς παίκτες του ΟΦΗ και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Βόλος έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, όμως ο ΟΦΗ στάθηκε στο ύψος του και τελικά πήρε από νωρίς το προβάδισμα. Αυτό του έδωσε το πάνω χέρι και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα φρόντισε να το διαχειριστεί άψογα.

MVP:

O Λέβαν Σενγκέλια! Βοήθησε στην κυκλοφορία της ομάδας του, ήταν δραστήριος στην επίθεση και τελικά πέτυχε το δεύτερο γκολ, το οποίο ήταν και αυτό που σφράγισε τη νίκη του ΟΦΗ.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ: