Παθιασμένος ο Βόλος νίκησε με ανατροπή τον ΟΦΗ κι έκανε άλμα παραμονής!

Παθιασμένος ο Βόλος νίκησε με ανατροπή τον ΟΦΗ κι έκανε άλμα παραμονής!

Γιώργος Σακελλαρίου 16:57 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 14.08.2024

Ο Βόλος αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ νίκησε τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό με 3-1 και βγήκε από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Ο Βόλος είχε μπροστά του έναν τελικό. Ο ΟΦΗ ήταν ανεβασμένος με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο, αφού διέλυσε τον Πανσερραϊκό στην Κρήτη κι έμεινε όρθιος στα Γιάννινα τη στιγμή που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0.

Οι Ηρακλειώτες βρήκαν πρώτοι γκολ στον Βόλο με τον Λάρσον, αλλά οι παίκτες του Χρήστου Κόντη έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το ματς και το πήραν με 3-1. Τελευταία φορά που πανηγύρισε η ομάδα της Μαγνησίας ήταν… πέρσι. Στις 17 Δεκεμβρίου επικράτησε 2-1 της Λαμίας εκτός έδρας και τώρα ήρθε η σειρά του ΟΦΗ να γίνει θύμα του. Ο Βόλος με αυτή τη νίκη, μάλιστα, άφησε πίσω του την ισόβαθμη έως σήμερα Κηφισιά, τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον Παναιτωλικό!

Γκολάρα ο Λάρσον

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 13’ άνοιξε το σκορ με θαυμάσιο αριστερό σουτ του Λάρσον από το όριο της μεγάλης περιοχής, που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι.

Αυτογκόλ

Ο Βόλος μετά το γκολ του ΟΦΗ αναζήτησε την ισοφάριση και την βρήκε στο 31’ Ο Ντε Καμπς εκτός περιοχής έκανε το αριστερό σουτ, ο Βούρος έβαλε το κεφάλι του κι άλλαξε την πορεία της μπάλας στέλνοντάς τη στα δίχτυα της ομάδας του.

Ανατροπή

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτεροι και στο 61’ πέτυχαν την ανατροπή με κεφαλιά του Σιέλη σε εκτέλεση φάουλ του Ασεχνούν.

Στο 70’ ο Μπερτόγλιο με ατομική προσπάθεια και δεξί σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 3-1 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Σιέλης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς (65’ Λούνα), Τρουιγιέ (46’ Μπερτόγλιο), Ασεχνούν (82’ Μωραϊτης), Κόμπα (94’ Ολιβέρα), Γκαρσία.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λουκάο, Αμπάντα, Γκλέιζερ (67’ Γκαγέγκος), Μεγιάδο (73’ Αποστολάκης), Ριέρα (67’ Μοσκέρα), Μπακού, Νέιρα (41’ Χιμένεθ), Φελίπε (73’ Ισέκα).