«Προφορική συμφωνία του Βόλου με τον Σούντγκρεν»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Προφορική συμφωνία του Βόλου με τον Σούντγκρεν»

Sportal newsroom 18:45 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 07.09.2024

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση φέρεται να προχωράει ο Βόλος, με τους Σουηδούς να ισχυρίζονται ότι είναι κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Μπορεί η σεζόν να έχει ξεκινήσει για τα καλά πλέον, με τρεις αγωνιστικές να έχουν παιχτεί ήδη στη Stoiximan Super League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει τελειώσει η δράση στα μεταγραφικά. Εξάλλου, στις 11 Σεπτεμβρίου «κλείνει» η μεταγραφική περίοδος, ενώ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι ομάδες μπορούν να προχωρούν στην απόκτηση ελεύθερων παικτών.

Ο Βόλος είναι μία από τις ομάδες που δεν έχει τελειώσει ακόμα με το κομμάτι των μεταγραφών και σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σουηδία έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι γνώριμος στα μέρη μας. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Άρη.

Κρητικό... πάρτι στον Βόλο και πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:24 - 01.09.2024

Κρητικό... πάρτι στον Βόλο και πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα

Ένα άνετο τρίποντο εξασφάλισε ο ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου επικράτησε του Βόλου στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με σκορ 3-1, ο σύλλογος της Κρήτης πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το «Sportbladet», η ομάδα της Μαγνησίας έχει φτάσει σε συμφωνία με τον 33χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος αναμένεται το συντομότερο δυνατόν στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αγωνιζόταν στη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, με της οποίας τη φανέλα κατέγραψε 81 συμμετοχές (1 γκολ και 1 ασίστ), όμως το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και η επιστροφή του στην Ελλάδα μοιάζει αρκετά πιθανή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!