Με... κεφάτο Ζέλσον ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο και ξεκίνησε με το δεξί τη νέα σεζόν
i

©intime

Με... κεφάτο Ζέλσον ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο και ξεκίνησε με το δεξί τη νέα σεζόν

Δημήτρης Χούπης 21:59 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 18.08.2024

Ο Ολυμπιακός έχοντας τον Ζέλσον Μαρτίνς σε τρελά κέφια, επικράτησε του Βόλου με 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Stoiximan Super League.

Ιδανικά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, έχοντας σε... τρελά κέφια τον Ζέλσον Μαρτίνς. Ροντινέι και Μασούρας ήταν οι σκόρερ, με τον Πορτογάλο να βγάζει τις ασίστ και στα δύο τέρματα των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος είχε τον έλεγχο του αγώνα, παίζοντας κυρίως από τα δεξιά, εκεί όπου βρισκόταν ο Μαρτίνς με τον Ροντινέι. Παρά τα αρκετά λάθη, τελικά το γκολ ήρθε στο 13ο λεπτό. Μετά από σέντρα από αριστερά, ο Μαρτίνς πήρε την μπάλα από τα δεξιά, έδωσε στον Ροντινέι και εκείνος με ωραίο πλασέ στη δεξιά γωνία του Σιαμπάνη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πειραιά. Στο 32' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα χάρη στην αποβολή του Βιγιαφάνες, ο οποίος δέχτηκε δύο κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό.

Τα είδε όλα, αλλά πήρε το τρίποντο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ψυχωμένο Πανσερραϊκό!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:58 - 17.08.2024

Τα είδε όλα, αλλά πήρε το τρίποντο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ψυχωμένο Πανσερραϊκό!

Σε ένα ματς που τα είχε... όλα, ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε αρκετά αλλά πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό (3-2) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μπήκε με το δεξί στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ με τον Πορτογάλο εξτρέμ και τον Τσικίνιο να προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του Σιαμπάνη χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Στο 42' είχε και την πρώτη τελική ο Βόλος, με τον Κορρέα που με μια κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τον εστία του Τζολάκη, ο οποίος δεν ανησύχησε καθόλου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στο δεύτερο μέρος ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τον Ελ Κααμπί αντί του Κωστούλα και στο 60 ο Μαροκινός έδωσε ασίστ στον Ζέλσον για το 0-2. Το οποίο όμως ακυρώθηκε γιατί ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 72' είχε καλή στιγμή με τον Πορτογάλο, αλλά το πλασέ του το έβγαλε ο Σιαμπάνης.

Ένα λεπτό μετά ο Ζέλσον, που ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού, έβγαλε μια σέντρα και ο Μασούρας με πλασέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα των «ερυθρολεύκων» και... καθάρισε την υπόθεση νίκη.

MVP

Ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν ο πιο κινητικός παίκτης της ομάδας. Αποκορύφωμα της καλής εμφάνισής του, οι δύο ασίστ στα γκολ των Ροντινέι και Μασούρα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στη διαφορά των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και από την ώρα που βρέθηκε με παίκτη παραπάνω, η υπόθεση νίκη δύσκολα θα χανόταν.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Βόλος (Χ. Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Βιγιαφάνιες, Ασεχνούν, Κόζτα

Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ορτέγκα, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Βέλντε, Κωστούλας