Βόλος - Παναιτωλικός: «Τελικός» στο Πανθεσσαλικό με φόντο την σωτηρία

Βόλος - Παναιτωλικός

i

© Intime

Βόλος - Παναιτωλικός: «Τελικός» στο Πανθεσσαλικό με φόντο την σωτηρία

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:38 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 14.08.2024

Ο Βόλος υποδέχεται το απόγευμα του Σάββατου (3/2, 17:30) τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό (3/2, 17:30), για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες καίγονται για βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στη κατηγορία.   

Την προηγούμενη αγωνιστική το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ ήρθε ισόπαλο 2-2 με τον Πανσερραϊκό. Ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς και είναι στο +1 από τη σημερινή αντίπαλό τους που είναι στη 12η θέση της κατάταξης με 14 πόντους. 

Ο Άνχελ Λόπεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ντε Καμπς και Ποπέσκου. Παράλληλα, εκτός τέθηκε Σιέλης που είναι τιμωρημένος, ενώ οι Τάχατος και Σιαμπάνης δεν θα είναι επίσης διαθέσιμοι. 

Αναλυτικά, η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστις, Άλχο, Μύγας, Ασλανίδης, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Τρουιγιέ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός, μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα, όμως στο κύπελλο γράφει ιστορία, καθώς την περασμένη Τετάρτη (31/01) «διπλασίασαν» τις νίκες τους επί του ΟΦΗ και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Στέφανο Καπίνο, αν και ο Έλληνας γκολκίπερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. 

Στις επιλογές του Έλληνα προπονητή δεν βρίσκεται επίσης ο Φρεντ, που συμπλήρωσε κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Βόλο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Μπαλντασάρα

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Μπακάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς και Λιάβας.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς - Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Λούνα - Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς - Ποπέσκου, Ντέλετιτς, Μωραΐτης. 

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης - Μαλής, Οικονόμου, Μλάντεν - Χουάνπι, Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρίας, Τορεχόν - Ντίας, Πέδρο.