Λόπεθ: «Η αλλαγή του Τσοκάνη άλλαξε όλο το παιχνίδι - Έφταιγε και η κούραση που χάσαμε»

Λόπεθ: «Η αλλαγή του Τσοκάνη άλλαξε όλο το παιχνίδι - Έφταιγε και η κούραση που χάσαμε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:47 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 14.08.2024

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα του Βόλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήταν ο Άνχελ Λόπεθ, μιλώντας μετά το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής.

Ο Βόλος άντεξε για πάνω από 60 λεπτά, όμως τελικά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 3-0. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Άνχελ Λόπεθ στάθηκε στην αλλαγή του Τσοκάνη και την κούραση των παικτών, τονίζοντας πως αυτά έφεραν το αποτέλεσμα του αγώνα. 

«Ήταν αυτό που άλλαξε όλο το παιχνίδι (σ.σ. η αλλαγή του Τσοκάνη). Ήταν η κούραση και του ματς με τη Λαμία, αντέξαμε 65 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών», ανέφερε συγκεκριμένα. 

Γιοβάνοβιτς: «Ο Γερεμέγεφ μας έδειξε την ικανότητά του»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ρωτήθηκε για την απόδοση του Γερεμέγεφ μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού και σχολίασε: «Ο Άλεξ δουλεύει πάντα σκληρά, περίμενε την ευκαιρία του, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Μας έχει δώσει πράγματα και σήμερα έδειξε την ικανότητά του. Μας βοήθησε πολύ να νικήσουμε τον Βόλο. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και θέλουμε να δίνουμε χρόνο στους ποδοσφαιριστές».

Για την επιστροφή του «τριφυλλιού» στις νίκες ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: «Ο Βόλος τα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει καλά αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες. Χρειάστηκε υπομονή, χωρίς κόσμο τα παιδιά θέλουν έξτρα κίνητρα. Τα παιδιά έπαιξαν σοβαρότητα κι ακόμα και αν δεν παίξαμε καλά σε κάποια σημεία, με υπομονή τα καταφέραμε».