Οι αποστολές του Βόλος - Πανσερραϊκός
i

©intime

Οι αποστολές του Βόλος - Πανσερραϊκός

Sportal newsroom 22:55 - 18.10.2024

Γνωστές έγιναν οι αποστολές του παιχνιδιού ανάμεσα σε Βόλο και Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Βόλος θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Βολιώτες θέλουν τη νίκη για να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία, ενώ από την άλλη η ομάδα των Σερρών με νίκη θα ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Ο Βόλος για το παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματίας Ντε Καμπς αλλά και τον Γκλάβτσιτς που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο. Εκτός αποστολής είναι και ο Σιαμπάνης.

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε πασίγνωστο anime: «Πέτυχα τη συγκεκριμένη σκηνή και χάρηκα πολύ»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:21 - 18.10.2024

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε πασίγνωστο anime: «Πέτυχα τη συγκεκριμένη σκηνή και χάρηκα πολύ»

Το Blue Lock είναι μια ιαπωνική σειρά anime η οποία κάνει... θραύση σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αυτή, λοιπόν, εμφανίστηκε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του όταν αντίκρυσε τον εαυτό του σε μία από τις σκηνές της σειράς.

Αναλυτικά η αποστολή: Κόβατς, Σιαμπάνης, Μύγας, Τάχατος, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Φερράρι, Σμέλερς, Τσοκάνης, Δόσης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα

Από την άλλη ο Πανσερραϊκός δεν υπολογίζει στον Μούσα Ουαγκέ, ο οποίος είχε μερικές ενοχλήσεις στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Εκτός επίσης είναι ο τιμωρημένος Στάικος αλλά και ο Καπτούμ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Χαντάκιας, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Λιάσος, Περούτσι, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Σοφιανος, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.