Ματς ζωής και θανάτου μεταξύ Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό

Ματς ζωής και θανάτου μεταξύ Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:28 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 14.08.2024

Ο Βόλος υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/2, 15:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Βόλος υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/2, 15:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό, σε ένα ματς που η νίκη μετράει διπλά και για τις δύο ομάδες ενώ η ήττα θα είναι καταστροφική, στην προσπάθειά τους για παραμονή.

Στο στρατόπεδο του Βόλου η εβδομάδα κύλησε κυρίως με εξωαγωνιστικά ζητήματα, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε σε απολογία από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για την αποβολή του στην αναμέτρηση των Θεσσαλών με την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Τετέι βρέθηκε στο επίκεντρο του αγώνα για λάθος λόγους. Λίγη ώρα μετά το τελικό σφύριγμα, ο επιθετικός των γηπεδούχων μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και προχώρησε σε αποκαλύψεις που... σοκάρουν.

Ο Τετέι κατήγγειλε μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV ότι κατά τη διάρκεια του ματς των δύο ομάδων δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, από άνθρωπο που βρισκόταν στον πάγκο των Θεσσαλών. «Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αυτό είναι πολύ πιθανό να έχει ακριβό κόστος για το Βόλο, καθώς υπάρχει κίνδυνος ο αγώνας αυτός να κατοχυρωθεί υπέρ της Κηφισιάς στα χαρτιά λόγω του συμβάντος αυτού όπως ορίζει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ.

Στα αγωνιστικά, ο Άνχελ Λόπεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή. Δεδομένα ο Ασλανίδης δεν υπολογίζεται, καθώς είναι τιμωρημένος. Αντίθετα στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού έχει τεθεί και πάλι ο Τάχατος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική έβαλε «στοπ» στο σερί με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, παίρνοντας πολύτιμο πόντο στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Άρη με 0-0. Οι Ηπειρώτες που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 πόντους, έχοντας στη 13η θέση την Κηφισιά με 16 βαθμούς.

Στα αγωνιστικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βασίλη Αθανασίου, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στον αντίχειρα στην με αποτέλεσμα να μείνει εκτός με τον Βρακά να παίρνει την θέση του.

Επίσης ο Γιάν Σομποτσίνσκι από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι εκτός αποστολής και όλοι οι υπόλοιποι πρόκειται να είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Βρακάς, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Κόντε, Ντεμίρ, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Παμλίδης, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσάλες, Ροσέρο, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τούτου, Τζίμας

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς - Άλχο, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Μύγας - Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος - Ντε Καμπς, Κόμπα, Ασεχνούν - Γκαρσία. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι - Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσμπε, Λιάσος - Ριένστρα, Τσίνο - Τούτου, Ροσέρο, Παμλίδης - Κόντε.