Οι ενδεκάδες στο Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα

Οι ενδεκάδες στο Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:10 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές των Άνχελ Λόπεθ και Μιχάλη Γρηγορίου για την αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Κυριακής (18/2, 15:30) στο Πανθεσσαλικό, για τη 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αρχικά, στο στρατόπεδο των γηπεδούχων η εβδομάδα κύλησε με εξωαγωνιστικά ζητήματα αφού ορατό είναι το ενδεχόμενο να χάσουν στα δικαστήρια το ισόπαλο ματς με την Κηφισιά (0-0) μετά το βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Αχιλλέας Μπέος να κάνει ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι, φωνάζοντας τη λέξη «μαϊμού». 

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική έβαλε «στοπ» στο σερί με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, παίρνοντας πολύτιμο πόντο στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Άρη με 0-0. Οι Ηπειρώτες που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 πόντους, έχοντας στη 13η θέση την Κηφισιά με 16 βαθμούς. 

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα, οι επιλογές του Άνχελ Λόπεθ και του Μιχάλη Γρηγορίου έγιναν γνωστές, δίχως να υπάρχουν εκπλήξεις.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς – Άλχο, Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Μύγας – Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς – Κόμπα, Ασεχνούν, Ποπέτσκου – Γκαρσία.

Στον πάγκο οι: Κόστιτς, Σιέλης, Κίτσος, Τάχατος, Τσοκάνης, Τρουιγέ, Μπαριέντος, Ολιβέιρα, Μωραΐτης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι – Τούτου, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Κιάκος – Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο – Ροσέρο, Κόντε, Παμλίδης.

 Στον πάγκο οι: Σουλής, Λεό, Μπάλαν, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ροσάλες, Ντεμίρ, Σόρια, Τσαούσης.