Ο Βόλος «λύγισε» τη Σαλερνιτάνα σε φιλική αναμέτρηση
i

© Volos FC

Ο Βόλος «λύγισε» τη Σαλερνιτάνα σε φιλική αναμέτρηση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:57 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 19.07.2024

Ο Βόλος επικράτησε της Σαλερνιτάνα με 1-0, στο φιλικό που διεξήχθη στην Ιταλία.

Ο Βόλος παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στο φιλικό απέναντι στη Σαλερνιτάνα και πανηγύρισε τη νίκη με 1-0. Το γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας το πέτυχε ο Γκαρθία στο 17ο λεπτό, έπειτα από κλέψιμο της μπάλας κι ένα εξαιρετικό πλασέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για λογαριασμό των Ιταλών δεν αγωνίστηκε ο Πιρόλα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Bόλος: Σιαμπάνης (60’ Παπαδόπουλος), Καλογερόπουλος, Τριανταφύλλου (82’ Θεοχάρης), Κορρέα, Μύγας (60’ Τάχατος), Ντε Καμπς (60’ Μεντιέτα), Λυκουρίνος, Γκλάβτσιτς (82’ Δόσης), Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία (60’ Νταλιάνης).

Βόλος: «Η Σαλερνιτάνα τίμησε τον Αχιλλέα Μπέο»

Ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Ιταλία για να παρακολουθήσει από κοντά μέρος της προετοιμασίας του Βόλου.

Σε δηλώσεις του, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη φετινή σεζόν, ενώ όπως έγινε γνωστό πριν από την έναρξη του σημερινού (19/7) φιλικού απέναντι στη Σαλερνιτάνα τιμήθηκε από τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου.

«Στην Ιταλία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά μέρος της προετοιμασίας του Βόλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε και στο φιλικό του Βόλου με τη Σαλερνιτάνα, όπου είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του ουσιαστικά στο πρώτο δυνατό φιλικό τεστ.

Πριν από την έναρξη του φιλικού, η διοίκηση της Σαλερνιτάνα τίμησε τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ και ο ισχυρός άντρας του Βόλου έδωσε τιμητικά μία φανέλα του Βόλου στους Ιταλούς.

Ο Αχιλλέας Μπέος ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τον φετινό Βόλο, φανερά αισιόδοξος αρκέστηκε να δηλώσει: «Κάτι καλό γίνεται φέτος με τελείως διαφορετική νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα».