Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Βόλου

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Βόλου

Sportal newsroom 18:25 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 20.06.2024

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 7:30μ.μ στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα δώσει το πρώτο ραντεβού της χρονιάς η ομάδα του Βόλου εν όψει της νέας σεζόν.

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Χοακίν Γκόμεζ θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των «κυανέρυθρων» ανοικτή στο κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την προπόνηση θα υπάρξει και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Αρχικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πορταριά όπου μέχρι τις 10 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ενώ στις 10/7 θα γίνει και το πρώτο φιλικό κόντρα στην ομάδα του Θησέα Αγριάς.

Αργότερα στις 12/7 η αποστολή θα φύγει από τα Ελληνικά εδάφη με προορισμό το χωριό Τορτζιάνο της Ιταλίας, όπου εκεί θα λάβει μέρος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα οι «Βολιώτες» θα πραγματοποιήσουν τέσσερα φιλικά στην γείτονα χώρα. Τα φιλικά oπου θα ακολουθήσουν με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.