Χωρίς Κόβατς και Ντε Καμπς ο Βόλος κόντρα στον Ολυμπιακό
i

© Volos fc

Χωρίς Κόβατς και Ντε Καμπς ο Βόλος κόντρα στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 23:18 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 16.08.2024

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ενόψει και της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βόλος θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό (17/8, 20:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, ενώ έγινε γνωστή και η αποστολή του συλλόγου.

Ο Χοακίν Γκόμεζ δεν υπολογίζει για το ντεμπούτο του στις υπηρεσίες των Κόβατς, Ντε Καμπς που είναι τραυματίες, ενώ εκτός μάχης έμειναν και οι νεαροί Τριανταφύλλου, Νταϊλάνι, Λυκουρίνος.

Αναλυτικά η αποστολή: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Σμέλερς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Βιγιαφάνες, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Βόλος:

«Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός (17/8, 20.00).

Αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Βιγιαφάνες, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!